Tito Vilanova continuă lupta împotriva cancerului: fostul tehnician de la Barça nu poate să-şi părăsească locuinţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tito Vilanova (dreapta), fostul antrenor al echipei FC Barcelona FOTO captură TV
Tito Vilanova (dreapta), fostul antrenor al echipei FC Barcelona FOTO captură TV

Cele mai noi informaţii despre starea de sănătate a lui Tito Vilanova au apărut cu ocazia decernării premiilor celor mai buni oameni din sportul spaniol în anul 2013, acordate de cotidianul „Mundo Deportivo“.

Printre premianţi s-a regăsit şi numele lui Tito Vilanova, care nu a putut să-şi ridice trofeul personal. Locul său i-a fost ţinut de Jupp Heynckess, fostul antrenor al lui Bayern München. „Sunt mândru să prezint acest trofeu distinsului Tito, un om muncitor, rezervat şi curajos, care a avut o relaţie extrem de bună cu jucătorii săi şi a promovat valorile umane. Exemplul lui nu e valabil doar în lumea sportului, ci în general, pentru orice om. Îi doresc mult noroc şi sănătate, merită, e un campion în sport şi în viaţa reală. Sunt prietenul lui pentru totdeauna“, a declarat germanul cu ocazia festivităţii.

Directorul FC Barcelona, Andoni Zubizarreta, a completat: „Ştim cu toţii prin ce perioadă grea trece Tito, ar fi venit dacă ar fi putut. Din păcate, nu a fost posibil să vă mulţumească în persoană“.
Ultima apariţie publică a lui Vilanova a fost în ianuarie, la meciul FC Barcelona - Getafe (4-0), din Cupa Spaniei, când fostul antrenor a fost surprins în lojele de pe Camp Nou. Atunci, spaniolul a şocat prin imaginea sa: slăbit şi afectat vizibil de tratamentul de chimioterapie, pe care-l face după operaţia de cancer la glanda parotidă.

Ştiri pe aceeaşi temă:

Apariţia lui Tito Vilanova i-a lăsat fără cuvinte pe fanii Barcelonei. Tratamentul împotriva cancerului a lăsat urme

VIDEO Coregrafie emoţionantă a fanilor catalani, dedicată fostului antrenor al Barcelonei, Tito Vilanova

Barcelona nu-l abandonează pe Vilanova. îi va plăti salariul de 7,5 milioane de euro

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite