Tatăl lui Emiliano Sala a murit la trei luni după ce fotbalistul a pierit în accidentul de avion din Canalul Mânecii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Horacio Sala (în cămaşă albastră), la funeraliile fiului său, Emiliano, pe 16 februarie 2019 Foto EPA EFE

Horacio Sala (58 de ani), tatăl fotbalistului care a murit în urmă cu trei luni în accidentul de avion din Canalul Mânecii, a decedat joi în urma unui infarct, anunţă digisport.ro.

„2019 nu se opreşte în a ne şoca cu astfel de veşti. La ora 5, în această dimineaţă, doamna, soţia dânsului, m-a sunat şi era foarte supărată. Doctorii erau acolo, dar când am ajuns la ei acasă, deja murise“, a declarat un Julio Muller, un politician argentinian, potrivit sursei citate.

Horacio Sala este tatăl fotbalistului argentinian Emiliano Sala care a murit pe 21 ianuarie, după ce avionul de tip Piper Malibu a dispărut de pe radare deasupra Canalului Mânecii. 

Sala se întorcea la Cardiff, pentru a se alătura echipei la care fusese transferat, după o scurtă vizită la Nantes, unde a călătorit cu acelaşi aparat pentru a-şi lua la revedere de la foştii lui colegi.

Epava avionului a fost descoperită, în cele din urmă, în Canalul Mânecii, iar cadavrul găsit a fost identificat, pe 8 februarie, ca aparţinând sportivului argentinian.