Start fals pentru Pedrazzini

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Roş-albaştrii au jucat din nou slab, după despărţirea de Hagi, trăgând un singur şut pe spaţiul porţii. Ovidiu Petre a făcut henţ în careu în ultimele minute ale partidei dintre UT

Roş-albaştrii au jucat din nou slab, după despărţirea de Hagi, trăgând un singur şut pe spaţiul porţii. Ovidiu Petre a făcut henţ în careu în ultimele minute ale partidei dintre UT Arad şi Steaua, scor final 1-1.

Eliberaţi de "torţionarul" Hagi, steliştii au continuat să ofere o imagine mediocră în Liga 1. Dică şi compania au scos doar un egal cu UTA (1-1), la debutul ca antrenor principal al italianului Massimo Pedrazzini. Steaua a terminat cu un om în minus partida de ieri, după eliminarea din minutul 74 a lui Victoraş Iacob.

Festivalul fotbalistic promis la Arad de patronul Stelei s-a terminat trist pentru vicecampioana României. Cu Pedrazzini pe bancă, steliştii au început timid meciul cu UTA şi i-au pierdut din minutul 14 pe Goian şi Lovin, accidentaţi. Nicoliţă a fost cel care a deschis scorul, în minutul 57, din pasa lui Iacob, ultimul transformându-se în "omul negru" al Stelei.

Cu un sfert de oră înainte de final, "Jancker" l-a lovit cu cotul pe Chiţa şi a văzut roşu direct. La semieşecul steliştilor a contribuit în egală măsură Ovidiu Petre, care a făcut henţ în careu, demn de o fază de volei decât de una de fotbal în minutul 83. Edson a transformat fără probleme, lăsând pe Steaua cu doar 12 puncte după primele opt etape. Roş-albaştrii mai au o restanţă de disputat, cu Pandurii Târgu Jiu.

"Lăcătuş, din iarnă"

Becali a fost contestat de suporterii stelişti prezenţi la meci, care au strigat numele fostului antrenor, Gheorghe Hagi. Fanii nu au cântat decât din minutul 15, înjurându-l pe patronul stelist şi cerându-i acestuia să plece din Ghencea. Galeria roş-albaştrilor le-a strigat numele lui Hagi şi antrenorului gazdelor, Marius Lăcătuş. Fanii au cântat doar cinci minute, după care au tăcut până la final. Becali a anunţat că Lăcătuş ar putea fi numit noul antrenor al Stelei în intersezon: "Lăcătuş are prima şansă să ajungă la Steaua din iarnă. Marius este un om pe care îl apreciez extraordinar de mult".