ŞOC ÎN LIGA 1! FRF, presiuni la UEFA ca Timişoara să nu ia licenţa Europei? "Duru încearcă să ne facă!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poli Timişoara a fost înştiinţată de UEFA că nu va primi licenţa necesară participării in competiţiile europene în sezonul viitor.

UPDATE 18.00 Antrenorul Timişoarei, Duşan Uhrin, n-are cunoştinţă de acest scandal. "Eu nu cred aşa ceva, din câte ştiu nu sunt probleme, chiar am discutat înainte să plec la Praga cu Marian Iancu şi m-a asigurat că nu sunt probleme. Dincolo de asta, nu cred că FIFA şi UEFA lucrează în weekend, astfel încât n-aveau cum să ne înştiinţeze azi", a declarat tehnicianul ceh în exclusivitate pentru "Adevărul".

UPDATE 17.54 "Noi am primit licenţa, dar FRF face un demers ticălos pentru a ne retrograda în Liga a III-a. O să-i dăm în judecată! Duru încearcă să ne facă. O să facem public cum ne-a furat Federaţia jucători. Noi avem actul cu licenţa, o să-l punem pe site-ul, dar FRF a făcut recurs. Duru e un dobitoc, un nenorocit. A trimis la UEFA documente mincinoase şi ticăloase. Sandu nu are nicio vină, e scos din context, dar Duru are interese financiare. Când a văzut că a pierdut, a făcut eforturi să se schimbe decizia ", a declarat Marian Iancu, la sport.ro

"Să-i ia dracu' pe toţi! Un nenorocit de la Federaţie a făcut demersuri la UEFA ca să nu primim licentţa. Din cauza celor din FRF am pierdut un milion şi jumătate de euro!", a zis patronul lui Poli.

În aceste condiţii, FC Vaslui va prelua locul Timişoarei în preliminariile Ligii Campionilor, iar Gaz Metan Mediaş va juca în Europa League.