Semifinalele CM de handbal, o afacere între echipele europene

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Echipele feminine de handbal ale Franţei, Danemarcei, Norvegiei şi Spaniei s-au calificat în semifinalele Campionatului Mondial din Brazilia. Ele au eliminat, ieri, în sferturile de finală, reprezentativele Rusiei, Angolei, Croaţiei şi Braziliei.

Într-o reeditare a finalei CM din 2009, Franţa s-a revanşat în faţa Rusiei, câştigând cu 25-23 (13-12). Un meci extrem de spectaculos, cu faze purtate în viteză, combinaţii halucinante şi aruncări spre poartă fie în forţă, fie cu efect, au oferit Spania şi Brazilia. Ibericele au condus cu 19-17 la pauză, iar în ultimele 30 de minute, deşi s-a jucat cu garda jos, s-a punctat de doar 17 ori - sud-americancele au câştigat repriza cu 9-8.

Celelelte două sferturi de finală au fost dominate de formaţiile din nordul Europei: Danemarca - Angola 28-23 (15-11) şi Croaţia - Norvegia 25-30 (12-16).

Semifinalele se vor disputa mâine după următorul program: Franţa - Danemarca (ora 21.15) şi Norvegia - Spania (ora 24.00). Partidele vor fi transmise la Dolce Sport.

Meciurile de clasament (locurile 5-6 şi 7-8), precum şi cele care vor stabili medaliatele se vor disputa duminică seara.

Mai multe pentru tine:
Cât de sănătos este să renunți la lift și să urci scările. Poate reduce riscul bolilor cardiovasculare și chiar cel al unui deces prematur
Coșmarurile care îi duc în pragul disperării pe mulți români. „M-am mutat, a fost insuportabil”
A fost directoare de bancă, dar a renunțat la job pentru un scop nobil. Irina Bogdan: „Trebuie să ne păstrăm copiii în țară“
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel, stabilit de mai bine de 30 de ani: „Există un mit, când vorbim de salariu"
Andreea Marin, apariție ravisantă la Gala «Nu există nu se poate». A slăbit atât de mult încât zici că are 20 de ani, iar rochia cu crăpătură i-a venit perfect: „Ar trebui să îmi țin mai în frâu inima”
Alexandru Ciucu, gest de milioane față de Alina Sorescu, la trei zile după ce a fost filmat cu noua iubită. Ce cadou i-a luat, în semn de împăcare: „Aduc mereu bucurie ...”
Oana Zăvoranu sare la gâtul Adelei Popescu! Ce a enervat-o la culme la soția lui Radu Vâlcan: „Când o vedeți pe distinsa pe undeva că se rupe în figuri...”
Adevărul despre Moscova lui Putin, dezvăluit de un vlogger român din Rusia. „Vă spun după 20 de ani de trai aici“ VIDEO
Antrenorul de minți. Șahistul Flavius Mihailiuc învață copiii să judece corect: „Sunt abilități care le va trebui în viață“
Taiwanul raportează activitate militară chineză după ce Blinken a părăsit Beijingul
Un medic, triatlonist la 83 de ani, împărtășește reţeta sănătăţii sale: patru principii-cheie ale dietei