România va întâlni Spania în sferturile Europeanului de futsal

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Naţionala României de fotbal în sală a ocupat locul secund în Grupa A a Campionatului European de futsal din Croaţia, urmând să întâlnească în sferturile de finală echipa Spaniei, câştigătoarea ultimelor trei ediţii.


Deja calificaţi, tricolorii au aşteptat astăzi rezultatul ultimului meci din grupă, Croaţia - Cehia pentru a-şi afla adversarul din faza eliminatorie. Croaţia a câştigat cu 5-4, reuşind să câştige grupa în dauna României, care ar fi avut nevoie de o victorie la limită a Cehiei pentru a evita în sferturi Spania.

Meciul România - Spania se va juca luni, la Zagreb, începând cu ora 19.30.

Mai multe pentru tine:
O poveste extraordinară de viață din care avem toți de învățat. „Totul a început cu niște semințe. De bostan, cu sare”
Andreea Marin, apariție ravisantă la Gala «Nu există nu se poate». A slăbit atât de mult încât zici că are 20 de ani, iar rochia cu crăpătură i-a venit perfect: „Ar trebui să îmi țin mai în frâu inima”
Putin, probabil, nu a ordonat uciderea lui Navalnîi, au estimat serviciile secrete americane
Jobul plătit cu peste 2.000 de euro în România, dar nepopular printre tineri. „Ai și pauze de țigară și cafea, dar nu abuza”
Pragul de frecvență al bolii. Un psiholog ne învață cum să ne ridicăm vibrația ca să evităm suferința
Povestea Kibuțului, hub-ul gastronomic și cultural de la Gărâna. Un mic restaurant, în finala Destinației Anului 2024 FOTO
Alexandru Ciucu, gest de milioane față de Alina Sorescu, la trei zile după ce a fost filmat cu noua iubită. Ce cadou i-a luat, în semn de împăcare: „Aduc mereu bucurie ...”
Apropiat al lui Geoană, despre declarațiile lui Ciolacu la adresa adjunctului NATO: „De ce să nu moară și capra vecinului”
Dieta celei mai în vârstă câștigătoare a unui concurs de Miss. Cum de arată atât de bine la 60 de ani | VIDEO
Marcel Ciolacu îl susţine pe Klaus Iohannis pentru funcţia de secretar general NATO ca cetăţean. Nu ca premier, nici ca preşedinte PSD
Actorul român care a iubit o singură femeie timp de 50 de ani. A cerut-o de soție când încă era elevă