Rednic rămâne în Belgia. Mouscron i-a prelungit contractul după ce a salvat-o de la retrogradare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mircea Rednic

Antrenorul român Mircea Rednic şi-a prelungit contractul cu echipa belgiană de fotbal Royal Excel Mouscron, pe care o va pregăti astfel şi în sezonul viitor.

Venit în decembrie la Mouscron, Rednic a reuşit o spectaculoasă salvare de la retrogradare, în ultima etapă a sezonului regulat. Antrenorul avea contract cu Mouscron până la finalul actualei stagiuni.

"Împărtăşind o viziune sportivă adaptată, suntem siguri că ne va ajuta să construim un nucleu competitiv pentru sezonul viitor. O decizie privind staff-ul tehnic ar urma să fie luată zilele viitoare", a afirmat clubul Mouscron.

La echipa belgiană, Rednic l-a avut secund pe Mihai Teja, iar printre jucători s-au aflat fundaşul Cristian Manea şi atacantul lituanian Deivydas Matulevicius, fost jucător la Pandurii Târgu Jiu şi la FC Botoşani.

Rednic, în vârstă de 55 de ani, le-a mai antrenat în Belgia pe Standard Liege (2012-2013) şi Gent (2013-2014). Fostul internaţional român a jucat în această ţară la Standard (1991-1996) şi Sint-Truiden(1996-1997).Body