Răzbunarea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mircea Rednic îi va pregăti pe dinamovişti pentru derby-ul cu Steaua, fiind motivat de "afacerea bricheta" Este deja o certitudine că Mircea Rednic va fi, din nou, antrenor al lui Dinamo

Mircea Rednic îi va pregăti pe dinamovişti pentru derby-ul cu Steaua, fiind motivat de "afacerea bricheta"

Este deja o certitudine că Mircea Rednic va fi, din nou, antrenor al lui Dinamo din vară. Rednic a spus oficial că până atunci va fi în vacanţă şi a declinat invitaţiile oficialilor clubului să revină pe bancă mai devreme. Neoficial, "Puriul" antrenează. El a pregătit tactica pentru meciul cu Rapid, tot el se va ocupa de derby-ul cu Steaua.

Întâlnirea programată duminică seară în Şoseaua Ştefan cel Mare, Dinamo - Steaua, este decisivă pentru stabilirea campioanei. Dinamo are şansa să trimită titlul la Cluj dacă va învinge eterna rivală. Iar pentru asta, din umbră, se ocupă Mircea Rednic.

Tehnicianul a început mai întâi prin a pregăti meciul cu Rapid din Giuleşti, dar miza cea mare o reprezintă eternul derby. Meciul pierdut de Rapid contra Stelei la masa verde nu poate fi uitat de către "Puriu", care a promis atunci că se va răzbuna. Rednic i-a comunicat deja lui Ţălnar programul echipei din săptămâna aceasta, urmând ca detaliile tactice să le stabilească tot el, zilele viitoare.

Andone: "Steaua este campioană"

Egalul CFR-ului de la Mioveni a redus simţitor şansele clujenilor la titlul. "Oboseala şi-a spus cuvântul. Deşi
am controlat jocul, ne-a lipsit prospeţimea. Suntem la două puncte de Steaua şitrebuie să fim realişti, Steaua va ieşi campioană. Pentru noi rămâne Cupa", a spus Ioan Andone, antrenorul ardelenilor. El a completat că totuşi speră ca foştii lui elevi să învingă Steaua. Cristi Borcea este în asentimentul lui Andone şi a promis că Dinamo va împiedica Steaua să câştige titlul.

Vrem să batem Steaua, avem o datorie morală foarte mare faţă de suporteri. În meciul de duminică, jucătorii trebuie să moară pe teren. Nu ne interesează cine ia campionatul.