Radu Banciu îl distruge pe Hagi: „Nu e antrenor! N-a demonstrat nimic niciodată. Mereu s-a predat în faţa Stelei“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cunoscutul moderator a făcut o avancronică dură a meciului Viitorul – Steaua (sâmbătă, ora 20.30) din play-off care poate avea o influenţă importantă asupra luptei pentru titlu.

Steaua a trecut pe primul loc în clasament după runda inaugurală din play-off, fiind la egalitate de puncte cu Viitorul, ambele având 27 de puncte.

Sâmbătă, primele două clasate se vor întâlni, la Ovidiu, într-o partidă care contează nu doar în lupta pentru titlu, dar şi pentru credibilitatea Viitorului. Asta deoarece, începând din mai 2013, trupa finanţată şi pregătită de Gheorghe Hagi a înregistrat 10 înfrângeri consecutive în faţa Stelei în toate competiţiile.

Şi, mai grav, ultima victorie a Viitorului în faţa roş-albaştrilor a fost într-un meci în care Gigi Becali a admis că s-a bucurat de succesul puştilor lui Hagi, scor 5-2 în Ghencea. Rezultatul de atunci a contribuit la salvarea Viitorului de la retrogradare. 

Având în vedere acest istoric dubios al confruntărilor Steaua – Viitorul, moderatorul postului B1TV, Radu Banciu, a prefaţat în stilul său caracteristic următorul meci dintre cele două formaţii.

Ce a spus?

„Steaua - Viitorul e eternul blat. Steaua acum are nevoie mai mare de blat. Meciul ăsta miroase a aranjament de la o poştă. Viitorul s-a predat mereu în faţa Stelei. Echipa lui Hagi n-are vedete internaţionale şi e firesc să piardă.  Viitorul nu joacă nimic, Steaua e într-o oarecare revenire şi are nevoie de victorie. Ar fi singura echipă din play-off cu două victorii.

Steaua e multicampioana noastră şi are un geamantan de trofee. Pe cine ar surprinde o victorie a Stelei? Un egal ar fi o surpriză. Dacă şi celelalte echipe din play-off ar face egal, şi Steaua - Viitorul ar putea fi egal. Şi să bată Steaua în retur.

Hagi nu e un mare antrenor. N-a demonstrat niciodată că se pricepe la antrenorat. El e de admirat dintr-un singur motiv: că mereu s-a predat în faţa Stelei. 

Viitorul a fost ajutată în acest sezon de arbitri ca nicio altă echipă. Şi când a promovat Viitorul a fost ajutată“, a spus Banciu.

Mai multe pentru tine:
Un deputat USR susţine că numele său ar fi pe listele de susţinători ai Dianei Şoşoacă. „Semnătura mea, falsificată”
Alexandru Ciucu, gest de milioane față de Alina Sorescu, la trei zile după ce a fost filmat cu noua iubită. Ce cadou i-a luat, în semn de împăcare: „Aduc mereu bucurie ...”
Prințul Paul al României, prins în Malta. El a fost găsit într-un resort
Rușii au lovit instalațiile energetice din centrul și vestul Ucrainei. Zelenski: Aprovizionarea cu gaz a UE este în pericol
Andreea Marin, apariție ravisantă la Gala «Nu există nu se poate». A slăbit atât de mult încât zici că are 20 de ani, iar rochia cu crăpătură i-a venit perfect: „Ar trebui să îmi țin mai în frâu inima”
Ucrainenii din străinătate nu vor să meargă la război și atacă guvernul de la Kiev: „De ce să mă întorc să lupt? Pentru ce?”
CSM Bucureşti, învinsă fără drept de apel de Metz, în sferturile Ligii Campionilor la handbal feminin
Recunoști personajele? Fac parte din generația de aur, el a fugit din țară și nu a mai apărut în filme, iar ea s-a măritat la 50 de ani
Urme de urs la Sâmburești de Olt, într-o zonă de deal. Primar: „Singura soluție, schimbarea legislației tembele actuale”
O teorie controversată: croissantele nu sunt franțuzești, iar sosul de pizza nu este italian. „Bucătăria italiană nu există”, afirmă un istoric culinar
Ce poreclă i-a pus Violeta Bănică lui Adrian Brâncoveanu, iubitul Andreei Marin: „Este un..”