Ovidiu Petre, spre Olympiakos Pireu?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Iarna aceasta se anunţă extrem de profitabilă pentru Steaua. Pe lângă Dică şi Goian, care vor fi mai mult ca sigur vânduţi, un alt fotbalist care ar putea părăsi Ghencea este Ovidiu

Iarna aceasta se anunţă extrem de profitabilă pentru Steaua. Pe lângă Dică şi Goian, care vor fi mai mult ca sigur vânduţi, un alt fotbalist care ar putea părăsi Ghencea este Ovidiu Petre.

Criticat vehement de fani în urmă cu două luni, "ceasul elveţian" al lui Gigi Becali şi-a îmbunătăţit evoluţiile, a marcat în Liga Campionilor şi şi-a păstrat şi locul în echipa naţională. Un factor important este şi acela că mijlocaşul de 25 de ani a jucat 15 meciuri în Liga Campionilor pentru Galatasaray şi Steaua. Aceste lucruri au atras atenţia formaţiei elene Olympiakos Pireu.

Antrenorul Takis Lemonis a fost prezent luni în tribuna oficială a stadionului Ghencea pentru a-l urmări pe Petre la treabă, în partida cu Gloria Bistriţa. Jucătorul este o soluţie pentru greci, având în vedere că în centrul liniei de mijloc elene, experimentatul Soltidis se apropie de 33 de ani, iar Marco Ne a fost mai mult accidentat de când s-a transferat.

Olympiakos este dispusă să ofere pe fotbalist în jur de două milioane de euro. Interesant este că unul din sponsorii grupării din Pireu este membru al aceluiaşi grup financiar care sponsorizează şi Steaua. Formaţia elenă se află pe locul doi în Grupa C a Ligii Campionilor şi se poate califica în optimi dacă obţine măcar un punct acasă contra lui Werder. (Daniel Nazare, Cristi Predan)

Mai multe pentru tine:
Concedieri pe bandă rulantă la Arad, în industria auto. Sute de angajați disponibilizați: „s-au redus foarte mult comenzile”
Florian Coldea, urmărit penal de DNA. Control judiciar pentru generalul Dumitru Dumbravă
Horoscop săptămâna 24-30 mai 2024. Patru zodii care își pot schimba destinul până la finalul lunii, dacă sunt atente la semne
24 mai: Mesajul „morse”, descoperirea lui Samuel Morse, cu care a fost inaugurată prima linie telegrafică din America
Actorul român din Generația de Aur care, înainte să moară, le-a oferit tuturor o lecție: „Dacă ieși afară și te compari cu alții, vezi că sunt mulți Dumnezei în jurul tău”
Declarații de ultimă oră despre audierile de la DNA. Un fost general SRI a oferit informații amănunțite pentru anchetă
Biden a evitat să răspundă la întrebarea dacă SUA au dovezi ale crimelor de război israeliene
O instanță din Franța a ordonat lui X să plătească redevențe către mass-media pentru utilizarea materialelor acestora
Alex Dobrescu, declarații de dragoste pentru Cristina Cioran: „Este femeia vieții mele. Femeia pe care am iubit-o și pe care o iubesc cel mai mult în viața asta”
Cine este și cum arată, de fapt, Carla’s Dreams, solistul acuzat că a urcat pe scenă drogat: „Avem toți uneori perioade mai complicate cu manifestări diverse”
Statele Unite au anunțat lansarea, împreună cu UE, a unui mecanism de combatere a „propagandei ruse și chineze” în Balcani