Mihaela Buzărnescu poate rata lovitura carierei. Ce se întâmplă cu a doua jucătoare de tenis a României

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mihaela Buzarnescu

A doua jucătoare de tenis a României, Mihaela Buzărnescu, numărul 23 în clasamentul WTA, a avut un an excelent, marcat însă de o accidentare neaşteptată la turneul de la Montreal, desfăşurat în luna august.

A doua jucătoare de tenis a României, Mihaela Buzărnescu, numărul 23 în clasamentul WTA, a avut un an excelent, marcat însă de o accidentare neaşteptată la turneul de la Montreal, desfăşurat în luna august. Entorsa suferită acolo a pus capăt unei serii excelente pentru Mihaela, care intrase în Top 20 WTA şi chiar spera să lupte pentru un loc la Turneul Campioanelor. Din păcate, la aproape o lună şi jumătate de la incidentul respectiv, veştile nu sunt deloc bune în privinţa revenirii ei pe teren. Buzărnescu a ratat US Open, dar şi turneul de la Tokyo, şi e în pericol să nu mai joace nici la competiţiile din China, de la finalul acestei luni. 

Ea a efectuat un RMN în Bucureşti şi acesta a relevat faptul că ar mai avea nevoie de pauză înainte de a se întoarce pe teren. Din câte se pare, Mihaela ar vrea să se prezinte în China, dacă nu la Wuhan, măcar la Beijing, dar nu sunt şanse reale să joace, cu atât mai puţin la potenţialul ei. Dacă ratează aceste turnee, Mihaela îşi micşorează considerabil şi posibilitatea de a juca la WTA Zuhai Elite Trophy, varianta secundară aTurneului Campioanelor, la care participă 11 jucătoare care nu prin competiţia de la Singapore, plus una care primeşte wild card. Conform clasamentului de acum, Buzărnescu poate spera la prezenţa la Zuhai, însă ar avea nevoie să îşi consolideze poziţia, lucru pe care nu-l va putea face dacă nu mai joacă până atunci.