Meci de infarct între Niculescu şi Halep. Monica câştigă dramatic şi merge  în sferturile probei de dublu la Miami

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Meciul de dublu din optimile de finală ale turneului de categorie Premier Mandatory de la Miami care le-a opus pe cele două românce a fost unul cu multe răsturnări de situaţie.

Primul set a fost dominat autoritar de Halep şi Goegers. Cele două au jucat ireproşabil, Monica şi partenera sa, Abigail Spears, au fost de nerecunoscut, şi setul s-a decis în doar 27 de minute, 6-1. 

Setul secund a început pe exact aceleaşi coordonate. Simona şi partenera sa au avut 3-0, 4-1, 5-3, dar adversarele, cumva, au revenit, s-au impus cu 7-5 şi au împins meciul în super tiebreak. Decisivul a fost un rollercoaster şi mai palpitant. Halep şi Goegers s-au desprins la 6-1, dar au mai câştigat doar 2 puncte din ultimele 9 şi victoria a revenit Monicăi Niculescu şi colegei sale, 10-8. Partida a durat 1 oră şi 30 de minute. 

Halep şi Goerges vor primi pentru participare 30.060 dolari şi 120 de puncte WTA la dublu, în timp ce Niculescu şi Spears şi-au asigurat 57.000 de dolari şi 215 puncte WTA. 

Simona Halep, locul 3 WTA, va juca, mâine, la simplu în sferturile de finală ale turneului de categorie Premier Mandatory de la Miami, cu Qiang Wang, locul 18 WTA şi cap de serie numărul 18.