Maratonistul Eliud Kipchoge, pe stadion când Messi a fost schimbat la pauză

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Eliud Kipchoge

Eliud Kipchoge, dublul campion olimpic la maraton, deţinătorul recordului mondial pe distanţa de 42,195 km, a urmărit din tribune meciul PSG-Lille (2-1) şi a făcut schimb de tricouri şi pantofi cu jucătorii parizienilor.

PSG a avut probleme în meciul de pe teren propriu cu Lille, chinuindu-se din răsputeri să întoarcă soarta partidei după ce Jonathan David a deschis scorul pentru oaspeţi în minutul 31. Echipa din capitala Franţei a reuşit să pună mâna pe cele trei puncte pe finalul mitanului secund, prin Marquinhos (ˈ 74) şi Di Maria (ˈ88). Lionel Messi continuă seria meciurilor mai puţin reuşite în Ligue 1, în această partidă fiind schimbat la pauză. Antrenorul grupării de pe Parc des Princes a declarat însă că motivele medicale l-au obligat să-l scoată de pe teren pe argentinian. ”Am vorbit cu medicul, a fost o măsură de precauţie. Nu e o mare problemă, va fi disponibil următorul meci”, a spus Mauricio Pochettino.  

La meci a asistat şi supermaratonistul kenyan Eliud Kipchoge (2.01.39, record mondial) care l-a finalul partidei s-a întreţinut cu Kylian Mbappe, cu care a făcut schimb de tricouri şi de pantofi.