Lucescu face bani pentru Şahtior şi în perioada de iarnă! Il Luce, aproape de un nou trofeu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şahtiorul lui Mircea Lucescu participă la un turneu în Israel dotat cu premii generoase, de 1 milion de euro. "Minerii" sunt pe punctul de a câştiga trofeul.

Şahtior Doneţk, Metalist Harkov (Ucraina), ŢSKA Moscova şi Zenit Sankt Petersburg (ambele din Rusia) participă la United Supercup, un turneu ce se dispută în Israel şi care este sponsorizat de Gazprom. În primele două jocuri, Şahtior a câştigat cu 2-1 partida cu Zenit şi cu 2-0 meciul cu Metalist.

Şahtior conduce clasamentul cu 6 puncte, în vreme ce Zenit ocupă locul secund cu trei puncte.

Sunt şanse mari ca "minerii" să câştige United Supercup, ceea ce înseamnă că în conturile clubului patronat de Rinat Ahmetov vor intra 330.000 de euro. Echipa de pe locul doi câştigă 250.000 de euro, a treia 220.000 de euro şi chiar şi ultima clasată se alege cu 200.000. 

Şahtior mai are un singr meci de jucat, miercuri cu ŢSKA Moscova. 

Mai multe pentru tine:
Adevărul despre Moscova lui Putin, dezvăluit de un vlogger român din Rusia. „Vă spun după 20 de ani de trai aici“ VIDEO
Alexandru Ciucu, gest de milioane față de Alina Sorescu, la trei zile după ce a fost filmat cu noua iubită. Ce cadou i-a luat, în semn de împăcare: „Aduc mereu bucurie ...”
Coșmarurile care îi duc în pragul disperării pe mulți români. „M-am mutat, a fost insuportabil”
Taiwanul raportează activitate militară chineză după ce Blinken a părăsit Beijingul
Un medic, triatlonist la 83 de ani, împărtășește reţeta sănătăţii sale: patru principii-cheie ale dietei
Andreea Marin, apariție ravisantă la Gala «Nu există nu se poate». A slăbit atât de mult încât zici că are 20 de ani, iar rochia cu crăpătură i-a venit perfect: „Ar trebui să îmi țin mai în frâu inima”
Oana Zăvoranu sare la gâtul Adelei Popescu! Ce a enervat-o la culme la soția lui Radu Vâlcan: „Când o vedeți pe distinsa pe undeva că se rupe în figuri...”
A fost directoare de bancă, dar a renunțat la job pentru un scop nobil. Irina Bogdan: „Trebuie să ne păstrăm copiii în țară“
Cât de sănătos este să renunți la lift și să urci scările. Poate reduce riscul bolilor cardiovasculare și chiar cel al unui deces prematur
Antrenorul de minți. Șahistul Flavius Mihailiuc învață copiii să judece corect: „Sunt abilități care le va trebui în viață“
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel, stabilit de mai bine de 30 de ani: „Există un mit, când vorbim de salariu"