LIVE PREMIER LEAGUE 14:45 Liverpool - Everton

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Steven Gerrard

Şocul rundei în Premier League este Chelsea – Arsenal. Aflată pe prima poziţie a clasamentului, formaţia antrenată de Carlo Ancelotti a obţinut doar un punct etapa trecută pe terenul lui Hull City şi mai are doar două puncte avans faţă de Manchester United.

Arsenal vine după o înfrangere grea, 1-3 acasă cu Manchester United şi este la 6 puncte în spatele lui Chelsea, care a câştigat meciul tur cu 3-0 chiar pe Emirates.

Un meci interesant este şi Liverpool – Everton, derby-ul oraşului Liverpool.

„Cormoranii” vin după o serie de şase meciuri fără înfrângere în campionat şi pot urca, cel puţin pentru câteva ore, pe poziţia a patra a clasamentului, ocupată de Tottenham.

Echipa lui Rafa Benitez va trebui să se descurce însă fără Fernando Torres, Yossi Benayoun şi Glen Johnson, toţi accidentaţi. Cum Everton vine după o perioadă şi mai bună decât cea  a adversarei de mâine, de nouă meciuri nesimţind gustul amar al înfrângerii, se anunţă un veritabil „derby” englez.

La cel de-al 600-lea său meci ca antrenor, David Moyse speră totodată să spargă ghinionul lui Everton, care nu a mai câştigat de 11 ani pe „Anfield Road”. Un succes ar veni ca o gură de oxigen pentru „albaştrii”, care întâlnesc în următoarele etape în Anglia Chelsea, Manchester United şi Tottenhamm iar în Cupa UEFA îi aşteaptă dubla din „şaisprezecimi” cu Sporting Lisabona.