Joacă în Europa pe degeaba

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La începutul săptămânii, „câinii” au răsuflat uşuraţi: şi-au păstrat locul şase în clasament şi vor juca în Liga Europa, după ce Tribunalul de Arbitraj Sportiv nu a restituit punctele Rapidului în cazul „Varga – Bălan”.

Elevii lui Ioan Andone s-au bucurat la aflarea veştii, pentru că sezonul recent încheiat nu a fost un eşec total şi, în plus, participarea într-o competiţie europeană e echivalentă şi cu un important bonus financiar.

De aceea, dinamoviştii s-au dus la birourile şefilor pentru a le cere prima de calificare, în valoare de aproximativ 10.000 de euro de om, însă au avut parte de o surpriză neplăcută!

 Acţionarii le-au transmis faptul că, pentru a primi vreun bonus pentru împlinirea acestui obiectiv, echipa ar fi trebuit să se claseze pe podium. Fotbaliştii au protestat, mai ales că în regulamentul intern al clubului calificarea în Liga Europa nu e condiţionată de poziţia în clasament, dar conducătorii au rămas neînduplecaţi.

„Nu e corect, mai ales că şi salariile au fost întârziate mult timp. Acum, nu ne dau nici primele!", s-au plâns fotbaliştii. De altfel, neplata bonusurilor legate de participarea în competiţiile europene nu este o premieră pentru că nici până acum jucătorii din „Ştefan cel Mare" nu au primit suma de 50.000 de euro de om, promisă după "Minunea de la Liberec".