Halep, remarcată pentru spiritul de luptă de presa internaţională: Cum a fost relatată calificarea Simonei în sferturi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prestigiosul „L’Equipe“ a subliniat un moment decisiv care a adus victoria lui Halep în confruntarea cu Lesia Tsurenko (23 WTA).

Simona Halep a ajuns la şapte victorii în şapte meciuri cu Lesia Tsurenko dintre care două în ultima săptămână! A fost 6-2, 6-3, miercurea trecută, la Doha, iar astăzi a fost 6-3, 7-5, la Dubai.

Atât site-ul oficial WTA, cât şi publicaţia franceză „L’Equipe“ au scris pe larg despre calificarea obţinută de Halep, iar prosport.ro a ales fragmente din articolele publicate de cele două surse.

Ce s-a scris despre meci?

Site-ul WTA: A treia favorită de la Dubai, Simona Halep, îşi continuă progresul vizibil, după ce a învins-o pe Lesia Tsurenko pentru a doua oară într-o perioadă scurtă de timp pentru calificarea în sferturi. Aşa cum era de aşteptat, în întâlnirea dintre Halep şi Tsurenko, două jucătoare care se folosesc de viteza mingii adversarei pentru a lovi, diferenţa a fost făcută de retur, nu de serviciu. Tsurenko a avut câştig de cauză în schimburile mai lungi, întrucât forehand-ul Simonei n-a funcţionat la nivel optim. Totuşi, ucraineanca a fost cea depăşită de situaţii sau ţintuită de loviturile Simonei, care, pe deasupra, au şi făcut-o să greşească mai mult. Tsurenko a încercat să urce la fileu, dar Halep a avut totul sub control. Forehand-ul lui Halep n-a fost cel mai bun, dar Tsurenko a pierdut decisiv în urma unor greşeli cu backhand-ul.

„L’Equipe“: Manipulată greşit în setul al doilea de Lesia Tsurenkpo, Simona Halep a rămas tare pe poziţii şi a câştigat (6-3, 7-5) pentru a-şi asigura locul în sferturi la Dubai. Cu spatele la perete la 5-4, pe serviciul adversarei, în setul secund, Halep a apăsat acceleraţia şi s-a calificat în sferturi.

Mai multe pentru tine:
Alergii oculare de primăvară. „Ne bucurăm că au înflorit copacii, dar trebuie să avem grijă”
Doi tineri au murit la Suceava după ce au intrat cu motoscuterul într-un podeţ
Păstrăvăriile, luate cu asalt de Florii. Prețurile îi sperie pe clienți
Adevărul despre Moscova lui Putin, dezvăluit de un vlogger român din Rusia. „Vă spun după 20 de ani de trai aici“ VIDEO
Atacuri de ambele părţi, în cursul nopţii, vizând obiective de infrastructură
Reacția lui Nicolae Ciucă la declarația lui Ciolacu potrivit căreia Buzăul nu este în Moldova: „M-am simţit român şi la Focşani, şi la Suceava, şi la Buzău şi la mine la Pleniţa”
Alexandru Ciucu, gest de milioane față de Alina Sorescu, la trei zile după ce a fost filmat cu noua iubită. Ce cadou i-a luat, în semn de împăcare: „Aduc mereu bucurie ...”
Andreea Marin, apariție ravisantă la Gala «Nu există nu se poate». A slăbit atât de mult încât zici că are 20 de ani, iar rochia cu crăpătură i-a venit perfect: „Ar trebui să îmi țin mai în frâu inima”
Destinație de weekend. Muzeul Chihlimbarului găzduiește cea mai mare pepită de rumanit din lume VIDEO
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel, stabilit de mai bine de 30 de ani: „Există un mit, când vorbim de salariu"
Oana Zăvoranu sare la gâtul Adelei Popescu! Ce a enervat-o la culme la soția lui Radu Vâlcan: „Când o vedeți pe distinsa pe undeva că se rupe în figuri...”