Hagi, după înfrângerea de sâmbătă:" Le cer scuze suporterilor"!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gheorghe Hagi speră să câştige Cupa Turciei, trofeu pe care l-a luat şi în 2005

Antrenorul Galatei, Gică Hagi, a ţinut să le ceară scuze suporterilor pentru evoluţia slabă a echipei sale din meciul de sâmbătă, pierdut acasă cu Genclerbirligi.

"Am intrat în istorie cu un rezultat prost. Echipa a jucat atât de prost încât le cer scuze suporterilor", a spus Hagi.

Potrivit stargundem.com, căpitanul echipei Galatasaray, Arda Turan, a declarat că îl apreciază foarte mult pe Gheorghe Hagi atât ca om cât şi ca antrenor. "Îl respect. A preluat o echipă care nu era a lui. în timp se va vedea ce va fi", a adăugat fotbalistul.

Cotidianul Sabah consideră că Hagi este un antrenor care munceşte mult, dar acest lucru nu este suficient. "Performanţele de până acum ale lui Hagi ca antrenor nu inspiră încredere deloc", se arată în jurnalul turc.

Fotomac menţionează, într-un editorial semnat de Ridvan Dilmen, că pentru Galatasaray urmează şase luni grele şi că Hagi trebuie să facă ceva pentru actualul sezon, nu să se gândească la următorul. "Galatasaray primeşte aproape în fiecare săptămână goluri din situaţii similare, dar antrenorul român nu vede asta. Nu ia măsuri. Galatasaray s-a prăbuşit", adaugă Dilmen.


Potrivit turkspor.net, spre deosebire de partidele anterioare, la care indiferent de rezultate suporterii echipei Galatasaray au scandat: "I love you Hagi", la meciul cu Genclerbirligi fanii pentru prima dată nu şi-au mai manifestat susţinerea pentru român.