Gigi Becali l-a făcut praf, dar el a sărit în sprijinul patronului: prima reacţie din partea unui jucător al Stelei după condamnarea latifundiarului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ciprian Tătăruşanu

Ciprian Tătăruşanu s-a numărat printre „clienţii“ finanţatorului Stelei care, de multe ori, l-a atacat dur pe portarul de 27 de ani din cauza golurilor încasate. Goalkeeper-ul nu i-a răspuns însă cu aceeaşi monedă.

La câteva ore după ce Gigi Becali a fost condamnat la trei ani de închisoare, a apărut prima reacţie din partea unui fotbalist al roş-albaştrilor.

„Toată echipa e alături de domnul Gigi. Sperăm să treacă cu bine, nu e un moment uşor, mai ales pentru familie. Aceasta e justiţia din România“, a scris Ciprian Tătăruşanu pe pagina sa de Facebook.

L-a ameninţat cu echipa a doua

Reacţia lui „Tătă“ vine în ciuda faptului că el nu s-a aflat printre jucătorii preferaţi ai patronului Stelei. 

„Eu ziceam de Zapata că gafează, dar Tătăruşanu a luat gol pe colţul scurt de la 25 de metri. Bă, tată, stai puţin! Dacă dormi şi nu eşti atent...E supărat că i-am micşorat salariul? Uite că-i micşorez contractul şi-l trimit şi la echipa a doua dacă mai comentează“, a spus Becali, la un moment dat, despre portarul titular al roş-albaştrilor.

CITEŞTE ŞI: 

* Există viaţă şi după Gigi: „Adevărul“ explică cine va conduce campioana României şi cum va fi afectată echipa după ce Becali a fost trimis după gratii

* Tăcere în loc de petrecere: condamnarea lui Becali i-a îndemnat pe jucătorii Stelei să ia o decizie radicală