FRF organizează concurs pentru postul de antrenor al naţionalei de tineret! Titlul anunţului: „Depune-ţi CV-ul pentru postul de selecţioner al echipei Under 21”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Răzvan Burleanu, preşedinte FRF

Federaţia Română de Fotbal are un post vacant, după ce Bogdan Stelea a plecat din funcţia de selecţioner al naţionalei de tineret.

Pe siteul oficial, FRF a anunţat că e în căutare de antrenor pentru "tineret" şi i-a îndemnat pe doritori să-şi depună un CV:

"Bogdan Stelea a decis să întrerupă colaborarea cu Federaţia Română de Fotbal, astfel că se caută un nou selecţioner pentru echipa naţională Under 21.

În perioada 19 – 28 iunie, doritorii sunt rugaţi să trimită CV-ul pe adresa de e-mail gabriel.berceanu@frf.ro, cu menţiunea ca fiecare dintre cei interesaţi să specifice că doresc să aplice pentru postul de selecţioner la echipa naţională U21.

Pentru aceeaşi perioadă, Federaţia Română de Fotbal a lansat campania ”4 The Future”, care are drept scop dezvoltarea sectorului juvenil şi selecţionarea celor mai buni antrenori pentru reprezentativele Under 14, Under 15, Under 17 şi Under 18."