FRF organizează concurs pentru postul de antrenor al naţionalei de tineret! Titlul anunţului: „Depune-ţi CV-ul pentru postul de selecţioner al echipei Under 21”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Răzvan Burleanu, preşedinte FRF
Răzvan Burleanu, preşedinte FRF

Federaţia Română de Fotbal are un post vacant, după ce Bogdan Stelea a plecat din funcţia de selecţioner al naţionalei de tineret.

Pe siteul oficial, FRF a anunţat că e în căutare de antrenor pentru "tineret" şi i-a îndemnat pe doritori să-şi depună un CV:

"Bogdan Stelea a decis să întrerupă colaborarea cu Federaţia Română de Fotbal, astfel că se caută un nou selecţioner pentru echipa naţională Under 21.

În perioada 19 – 28 iunie, doritorii sunt rugaţi să trimită CV-ul pe adresa de e-mail gabriel.berceanu@frf.ro, cu menţiunea ca fiecare dintre cei interesaţi să specifice că doresc să aplice pentru postul de selecţioner la echipa naţională U21.

Pentru aceeaşi perioadă, Federaţia Română de Fotbal a lansat campania ”4 The Future”, care are drept scop dezvoltarea sectorului juvenil şi selecţionarea celor mai buni antrenori pentru reprezentativele Under 14, Under 15, Under 17 şi Under 18."

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite