FOTO S-a supărat Darren Cahill pe Simona Halep? Ce a făcut australianul imediat după finala pierdută la Cincinnati

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Halep, locul I WTA, a pierdut finala turneului de categorie Premier 5 de la Cincinnati, după ce a fost învinsă de olandeza Kiki Bertens, locul 17 WTA, cu scorul de 2-6, 7-6 (6), 6-2.

Simona Halep a ratat o minge de meci în tiebreakul setului secund, iar în decisiv a părut că renunţă prea uşor la luptă.

Ea a fost tensionată şi nici măcar intervenţia lui Darren Cahill nu a avut darul de a o relaxa. Ba din contră, Simona a fost încărcată de negativism, iar sfaturile antrenorului australian se loveau de un zid. Şi la primul „on court coaching“, cel din setul al doilea, Halep nu a părut prea receptivă şi i-a cerut lui Cahill să nu mai aplaude atunci când pierde un game. 

La finalul partidei, Simona şi-a felicitat adversara şi a mulţumit echipei sale. „Poate nu a fost atât de bine azi, dar vom mai avea momente frumoase de acum înainte“, a spus ea.

Cuvintele ei nu au ajuns şi la Darren Cahill, întrucât australianul nu a mai stat şi la festivitatea de premiere, părăsind arena imediat după ultima minge. În momentul în care Halep a mulţumit echipei sale, în loja ei mai erau doar preparatorul fizic Teo Cercel şi fizioterapeutul Andrei Cristofor. 

Ce s-a întâmplat în setul trei? Simona Halep a disecat finala de la Cincinnati

Mai multe pentru tine:
Alexandru Ciucu, gest de milioane față de Alina Sorescu, la trei zile după ce a fost filmat cu noua iubită. Ce cadou i-a luat, în semn de împăcare: „Aduc mereu bucurie ...”
Ce oraș din lume este primul pe listă să fie distrus în cazul unui război nuclear. Documentele au fost declasificate
Andreea Marin, apariție ravisantă la Gala «Nu există nu se poate». A slăbit atât de mult încât zici că are 20 de ani, iar rochia cu crăpătură i-a venit perfect: „Ar trebui să îmi țin mai în frâu inima”
Actorul român care a iubit o singură femeie timp de 50 de ani. A cerut-o de soție când încă era elevă
Dubai va continua planul de extindere a aeroportului Al Maktoum în valoare de 35 de miliarde de dolari
Timișoara strălucește în Duminica Floriilor. Explozie de culoare și parfum în oraș FOTO VIDEO
Elev răpit de pe stradă, imobilizat pe bancheta din spate a unei mașini și amenințat. Totul a pornit de la o fată
Detalii incredibile din viaţa familiei regale britanice: Regele Charles, considerat „neajutorat” de răposata Regină Elisabeta II. Nici tatăl său nu îl ierta
Firea și-a depus candidatura la PMB însoțită de Ciolacu. Ce mesaj a avut pe tricou și ce i-a transmis lui Piedone
Consecințele hrănirii urșilor la marginea drumului. Șeful Salvamont Argeș: „Nu-ți bate joc de el încurajându-i cerșitul!”
Recunoști personajele? Fac parte din generația de aur, el a fugit din țară și nu a mai apărut în filme, iar ea s-a măritat la 50 de ani