FOTBAL: Jucătorii sunt şocaţi de moartea fotbalistului Mihai Baicu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTBAL: Jucătorii sunt şocaţi de moartea fotbalistului Mihai Baicu

Jucătorii stelişti se declară şocaţi de moartea fotbalistului Mihai Baicu, iar Dorin Goian şi Romeo Surdu, care l-au avut coleg la Foresta, respectiv FC Braşov, refuză să creadă că atacantul de 33 de ani a încetat din viaţă, informează Newsin.

"Mihai Baicu a fost unul dintre cei mai puternici atacanţi români pe care i-am văzut. Cred că perioada sa de glorie a fost pe vremea când evolua la Foresta, unde l-am avut coleg şi unde a înscris foarte multe goluri. Era un băiat extraordinar şi nu pot să cred că nu mai este printre noi. Dumnezeu să-l odihnească!", a declarat Dorin Goian, marţi, pentru site-ul oficial al formaţiei din Ghencea.

Un alt stelist care l-a avut coleg pe Baicu, atacantul Romea Surdu, a adăugat: "L-am cunoscut destul de bine pe Baicu. Era un vârf excelent şi un om bun. Sunt trist să aflu că s-a stins. Transmit condoleanţe familiei sale".

Fostul fotbalist Mihai Baicu a decedat luni, 6 iulie, la vâsta de 33 de ani, după ce a suferit un atac de cord în urma unui meci pe care l-a jucat alături de prieteni pe un teren din apropierea Complexului Sportiv Steaua. Mihai Baicu a evoluat, de-a lungul carierei, la FC Naţional, Dacia Unirea Brăila, FC Argeş, Chindia Târgovişte, Foresta Suceava, AC Citadella, US Cremonese, FC Braşov, FC Ghimbav, Farul Constanţa şi Ceahlăul Piatra Neamţ.