FOTBAL: Gabriel Obertan va evolua la Manchester United

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTBAL: Gabriel Obertan va evolua la Manchester United

Campioana Angliei, Manchester United, a oficializat, miercuri, transferul atacantului francez Gabriel Obertan, iar tehnicianul Sir Alex Ferguson s-a declarat încântat de noul jucător din lot, informează site-ul formaţiei.

Fotbalistul în vârstă de 20 de ani, cumpărat de la Bordeaux, a semnat un contract valabil până în iunie 2013, iar Ferguson l-a lăudat pentru faptul că poate evolua pe mai multe posturi ofensive.

"Gabriel este un jucător pe care l-am urmărit de mai mulţi ani, dar eforturile noastre de a-l transfera au fost amânate din cauza programului său educaţional. Suntem încântaţi că am reuşit să-l transferăm acum, ne place să aducem jucători tineri şi ca ei să se dezvolte aici. El va reuşi acest lucru în următorii doi ani", a spus Alex Ferguson.

"Sunt foarte fericit că am ajuns la Manchester United. Este o mare oportunitate pentru mine să joc la un club atât de mare. Sunt încântat că sunt aici şi abia aştept să dovedesc ce pot să fac pe teren", a declarat Obertan.

Manchester United a anunţat că jucătorul francez are o uşoară accidentare şi va lipsi din turneul de pregătire. El este al treilea jucător transferat în această vară de campioana Angliei, după Antonio Valencia şi Michael Owen.