Fed Cup: Maria Şarapova a decis să joace pentru Rusia, înaintea turneului de la Stuttgart! Halep o poate întrece

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Chiar dacă riscă să fie depăşită de Halep la Stuttgart, Şarapova a preferat să nu lase baltă “Mama Rusie”, mai ales că mai are nevoie de meciuri în  Fed Cup pentru a juca la Olimpiada de la Rio.

Revenită după trei ani în echipa naţională, Şarapova şi-a ajutat echipa să meargă până în semifinalele Fed Cup, câştigându-şi meciurile cu tenismenele poloneze.  Ea a lăsat de înţeles că nu va juca în meciurile cu Germania de la Soci, pentru că, întocmai ca şi Simona Halep, se pregăteşte pentru turneul de la Stuttgart.

“Masha” s-a răzgândit şi a fost azi trecută în capul listei de jucătoare selecţionate. Chiar dacă riscă să fie întrecută de Halep la Stuttgart, Şarapova a preferat să nu lase baltă “Mama Rusie”, mai ales că mai are nevoie de meciuri în  Fed Cup pentru a juca la Olimpiada de la Rio. 

Între Simona şi Maria mai sunt doar 319 puncte în clasamentul WTA. Problema rusoaicei este că ea a câştigat la Stuttgart anul trecut, în vreme ce Halep a ieşit din turul doi, aşa că diferenţa se poate uşor surmonta. 

Fed Cup (18-19 aprilie)

Semifinale
Cehia – Franţa
Rusia – Germania

Baraje pentru Grupa Mondială
Italia – SUA
Olanda – Australia
Polonia – Elveţia
Canada – România