Fanii către Pană: "Dacă ne umileşte CFR-ul, îţi rup tendonul!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

"U" Cluj a început cu mari speranţe acest sezon, dar fanii "şepcilor" au revenit repede cu picioarele pe pământ, conştienţi de faptul că trupa patronată de Walter practică un fotbal de slabă calitate.

"Bă Pană, tu nu vezi că nu jucăm nimic? Ce antrenor mare eşti tu, de unde ai venit, ai un nume în fotbalul ăsta. Du-te şi lasă-ne, nu ai ce să cauţi la un astfel de club. Ne distrugi, eşti foarte slab. Dacă mergem pe aceaşi linie şi ne umileşte CFR, îţi rup tendonul ", a tunat unul dintre ultraşi, conform prosport.

Mai multe pentru tine:
Mituitorul judecătoarei din Suceava care se droga a evadat din arestul la domiciliu chiar înainte de condamnare
Descalificare la Survivor All Stars România. Cine este concurentul care va părăsi competiția din Republica Dominicană
Recomandări ANPC de 1 Mai: Refuzaţi produsele din carne tocată pentru care există îndoieli privind calitatea
Jobul plătit cu peste 2.000 de euro în România, dar nepopular printre tineri. „Ai și pauze de țigară și cafea, dar nu abuza”
Un medic, triatlonist la 83 de ani, împărtășește reţeta sănătăţii sale: patru principii-cheie ale dietei
Este considerată o delicatesă, însă te poate ucide. Cea mai periculoasă brânză din lume se fabrică în Europa
Putin, probabil, nu a ordonat uciderea lui Navalnîi, au estimat serviciile secrete americane
Alexandru Ciucu, gest de milioane față de Alina Sorescu, la trei zile după ce a fost filmat cu noua iubită. Ce cadou i-a luat, în semn de împăcare: „Aduc mereu bucurie ...”
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel, stabilit de mai bine de 30 de ani: „Există un mit, când vorbim de salariu"
Andreea Marin, apariție ravisantă la Gala «Nu există nu se poate». A slăbit atât de mult încât zici că are 20 de ani, iar rochia cu crăpătură i-a venit perfect: „Ar trebui să îmi țin mai în frâu inima”
Povestea Kibuțului, hub-ul gastronomic și cultural de la Gărâna. Un mic restaurant, în finala Destinației Anului 2024 FOTO