Explicaţia unui meci slab. Handbalistele României dezvăluie ce le-au făcut cehoaicele în timpul meciului direct

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Naţionala de handbal a României a învins greu echipa Cehiei, scor 30-28,  şi mai are nevoie de un punct pentru a se califica în semifinale.

Jucătoarele noastre au recunoscut că au jucat mai slab, dar au şi o explicaţie pentru prestaţia mai puţin reuşită.„Ele sunt foarte mici şi rapide, se învârt şi pur şi simplu ne-au bulversat. Nu au făcut ceva extraordinar, n-au stat să construiască, pur şi simplu au aruncat plasat”, a povestit Crina Pintea, care a reuşit ultimul gol al meciului, cel care a consfinţit victoria echipei noastre.

România joacă azi cu Danemarca, de la ora 19.30 şi are nevoie de un egal pentru a merge în semifinale.

Mai multe pentru tine:
Alex Dobrescu, declarații de dragoste pentru Cristina Cioran: „Este femeia vieții mele. Femeia pe care am iubit-o și pe care o iubesc cel mai mult în viața asta”
Hidrocentrala Porţile de Fier III ar putea avea un impact semnificativ asupra mediului şi navigabilităţii
Scandal într-o școală din Târgu Jiu. Elevii dintr-o clasă pregătitoare refuză să mai meargă la cursuri din cauza unui coleg agresiv
Cine este și cum arată, de fapt, Carla’s Dreams, solistul acuzat că a urcat pe scenă drogat: „Avem toți uneori perioade mai complicate cu manifestări diverse”
Tragedie în sport: a murit David Wilkie
Schimbările ce vor avea lor din luna iulie pentru asociațiile de proprietari. Semnătura de care vor avea neapărat nevoie începând cu această dată
Un bărbat căruia i s-a extirpat din greșeală un plămân are de primit despăgubiri de 150.000 de euro de la Institutul Marius Nasta. Beatrice Mahler: „nu sunt fonduri”
Actorul român din Generația de Aur care, înainte să moară, le-a oferit tuturor o lecție: „Dacă ieși afară și te compari cu alții, vezi că sunt mulți Dumnezei în jurul tău”
Un gigant german deschide o fabrică în România și angajează circa 700 de oameni
Povestea fostului elev, acum profesor, care a fost arestat că a răspândit manifeste anticomuniste. După eliberare, s-a angajat ca salahor
A fost stabilită cauza morții bebelușului în vârstă de o lună, adus în stop cardio-respirator la Spitalul de Urgență Târgu Jiu