EXCLUSIV Herea, suspendat două etape! Ratează şi Brăneştiul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Herea a ratat şi Brăneştiul. Jucătorul Rapidului a fost suspendat două etape de Comisia de Disciplină după ce a primit cartonaş roşu în meciul cu Craiova.

Pentru că s-a disputat deja Cupa României, iar Ovidiu nu a evoluat cu Petrolul Ploieşti, mijlocaşul va rata doar un meci în campionat, cu Brăneşti.giuleştenii sperau ca jucătorul să primească doar o etapă de suspendare, dar oficialii de la Ligă au considerat că jucătorul a avut intenţie atunci când l-a lovit cu cotul pe Găman.

Mai multe pentru tine:
Cele 4 zodii care vor fi protejate de Divinitate după solstițiul de vară din 2024. Bani, vacanțe în destinații de vis și o nouă iubire pentru acești nativi
Cât de scumpă a ajuns una dintre cele mai faimoase stațiuni de pe litoral. „Lasă că Lidl nu e departe, iar la bulgari ne completăm stocul”
Liderii UE nu au reușit să cadă de acord asupra celui de-al doilea mandat al Ursulei von der Leyen la şefia Comisiei Europene. Care a fost motivul?
Cum s-a transformat Angela Similea în cei 77 ani. Diva Generației de Aur a trăit o iubire imposibilă: „Nu am avut un amor cu ea ca să mă despart de soţia mea”
Focuri de avertisment la granița dintre Coreea de Nord și Coreea de Sud, chiar în ziua în care Vladimir Putin merge la Phenian
VIDEO Noapte albă în Munchen, după victoria superbă cu Ucraina. Moment emoționant creat de fanii României
Am câștigat și al doilea meci cu Ucraina. Româncele le-au surclasat pe susținătoarele țării vecine GALERIE FOTO
Pericol iminent la Marea Neagră: minele marine reprezintă un risc fatal pentru proiectul Neptun Deep
Cum arată Margareta Pâslaru la 81 de ani. Cine au fost cu adevărat părinții doamnei muzicii românești
Thailanda, pe punctul de a legaliza căsătoria între persoane de același sex. „Sunt încrezător că legea va trece”
Dragoş Dolănescu, fiul regretatului artist Ion Dolănescu, are planuri măreţe cu moştenirea lăsată de tatăl lui. Ce se va întâmpla cu vila cu 15 camere din Sinaia