"E o mare insultă că Piţurcă a ajuns selecţionerul cu cele mai multe meciuri pe banca tehnică a echipei naţionale"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Piţi e contestat

Egalul tricolorilor împotriva Slovaciei a adus un nou val de critici asupra selecţionerului Victor Piţurcă, care are destui contestatari aprigi,

Unul dintre aceştia, dacă nu cel mai virulent, este Cornel Dinu. Procurorul l-a atacat din nou în termeni duri pe Piţi: " "Este şi o insultă, dar în primul rând este şi un paradox al necunoaşterii şi al dovedirii că sunt cu totul şi cu totul alte criterii, subiective, decât cele de competenţă, care hotăresc destinul unor antrenori la echipa naţională.De la începutul echipei naţionale, de la celebra expediţie pe Conte Verde, cu Virgil Economu şi ce am avut la echipa naţională, n-am văzut antrenor mai limitat, din majoritatea punctelor de vedere, cum este Victor Piţurcă, să conducă şi, mai mult decât atât, să devină selecţionerul cu cele mai multe meciuri pe banca echipei naţionale. Este un paradox dureros şi care arată că la noi, indiferent de adevăr şi indiferent de valoare, sunt cu totul alte mişcări de culise care duc la aşezarea unor astfel de oameni pe piedestale cu care n-au nimic în comun. Îmi pare foarte rău că am trăit să văd şi astfel de recorduri", a declarat Dinu la Fanatik Show, de la Digisport.

84 de meciuri din postura de selecţioner are Victor Piţurcă la echipa naţională

Mai multe pentru tine:
În Germania începe procesul grupului care plănuia răsturnarea parlamentului și uciderea cancelarului. Printre inculpați: un prinţ, un soldat, un astrolog şi o antivaccinistă
Andreea Marin, apariție ravisantă la Gala «Nu există nu se poate». A slăbit atât de mult încât zici că are 20 de ani, iar rochia cu crăpătură i-a venit perfect: „Ar trebui să îmi țin mai în frâu inima”
Alexandru Ciucu, gest de milioane față de Alina Sorescu, la trei zile după ce a fost filmat cu noua iubită. Ce cadou i-a luat, în semn de împăcare: „Aduc mereu bucurie ...”
Ingredientele pe care trebuie să le pui în apa ouălelor de Paște, pentru ca să nu se mai spargă. Se regăsesc în bucătăria fiecărei gospodine
CTP îl face praf pe Piedone, cu program cu tot: „Candidatul Parizer Usturoi” şi „rafala de agramatisme, fraze fracturate...”
Liberalul Costel Alexe: „Orice zi cu Marcel Ciolacu în funcţia de premier e o jignire la adresa Iaşiului şi a Moldovei”
Pericol în Vrancea: o autocisternă plină cu etanol s-a răsturnat pe E85. Șoferul a murit FOTO VIDEO
Jobul plătit cu peste 2.000 de euro în România, dar nepopular printre tineri. „Ai și pauze de țigară și cafea, dar nu abuza”
Actorul român care a iubit o singură femeie timp de 50 de ani. A cerut-o de soție când încă era elevă
Aur, argint și bronz pentru România la Campionatele Europene de canotaj de la Szeged
Tabloul Mona Lisei ar putea avea propria cameră, la Muzeul Luvru