Dinamo a ajuns o echipă de râs: Dan Petrescu dă de pământ cu cei care au hotărât concedierea lui Mihai Teja

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dan Petrescu

Fostul stelist i-a desfiinţat pe oficialii formaţiei din „Ştefan cel Mare“ care vorbesc despre proiecte şi planuri pe termen lung, însă dau afară antrenorul după cinci meciuri.

„Adevărul“ a scris, ieri, despre managementul românesc din cauza căruia Liga I a ajuns unică în Europa. Dan Petrescu n-a mai lucrat în campionatul intern din 2009, însă, într-o intervenţie la Dolce Sport, „Bursucul“ s-a arătat oripilat de ce se întâmplă acum în întrecerea internă.

„L-au dat afară pe Teja după cinci meciuri? Mi se pare penibil să faci aşa ceva. Şi dacă pierdea meciurile din campionat cu 7-0 şi pe alea din Cupa Ligii cu 10-0, tot l-aş mai fi lăsat. Când pierde echipa, pierd toţi, nu doar antrenorul. Mi se pare incredibil. Numai în România se întâmplă aşa ceva. Nu le dau antrenorilor tineri nicio şansă“, a spus Petrescu despre tehnicianul de 36 de ani la care Dinamo a renunţat după 63 de zile.

Stanciu, reacţie ridicolă

Managerul formaţiei din „Ştefan cel Mare“, Daniel Stanciu, a încercat până în ultima secundă să împiedice concedierea lui Mihai Teja. Când n-a reuşit, în loc să recunoască faptul că Dinamo a renunţat la fostul antrenor al naţionalei U-21, Stanciu a venit cu o variantă ridicolă.

„Mihai Teja n-a fost demis. Am convenit, pentru binele clubului şi al antrenorului, să ne despărţim. Flavius Stoican va reveni cu acelaşi staff pe care l-a avut şi în primul lui mandat. Probabil «principal» va fi un alt antrenor, pentru că Stoican n-are licenţa PRO. Va semna un contract pe un an şi trei luni. E o decizie bună în acest moment“, a comentat managerul roş-albilor. 

Aproape sigur, în acte, antrenor principal la Dinamo va fi Dorin Mateuţ, cel care, spre deosebire de Flavius Stoican, deţine licenţa PRO şi face parte din stafful tehnic al clubului.