Derbi în Craiova: Adrian Mititelu vs. Olguţa Vasilescu. Cele două echipe se vor duela sâmbătă, într-un meci netelevizat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Oraşul Craiova are două echipe în eşalonul secund FOTO Răzvan Păsărică

FC Universitatea Craiova şi CS Universitatea Craiova joacă sâmbătă derbiul oraşului, cele două echipe întâlnindu-se pentru prima dată într-o confruntare directă.

FC Universitatea Craiova, echipă condusă de Adrian Mititelu, şi CS Universitatea Craiova, formaţie finanţată de Primăria oraşului se confruntă sâmbătă, într-un meci din etapa a doua a eşalonului secund. Confruntarea nu va fi televizată, fapt comentat de Mititelu: Meciul nu va fi televizat, consider că Universitatea merită mult mai multă atenţie din partea televiziunilor, nu putem să vindem drepturile pe sume ridicole. Mă înţelesesem cu o televiziune din România, dar apoi a abandonat subiectul. Olguţa Vasilescu mi-a blocat nişte tranzacţii financiare de valoare foarte mare şi m-a ameninţat că mă va distruge“, a declarat acesta potrivit „Gazetei Sporturilor“.

Strategia echipei CS Universitatea Craiova, susţinută de municipalitate: buget de 2 milioane € şi planul pentru revenirea în Liga a II-a

În vederea meciului au fost delegaţi 160 de jandarmi, care vor ţine sub observaţie spectatorii prezenţi la partida programată pe stadionul municipal din Drobeta Turnu-Severin, teren considerat propriu pentru formaţia patronată de Mititelu şi denumit, mai nou, „Ion Oblemenco“.

Adrian Mititelu a prezentat lotul echipei de fotbal. Nicolo Napoli este antrenorul Universităţii Craiova