Cristina Dinu s-a calificat în sferturile turneului de la Belek

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tenis

Jucătoarea Cristina Dinu, cap de serie numărul 1, s-a calificat în sferturile de finală ale turneului ITF de la Belek, dotat cu premii în valoare totală de 10.000 de dolari.

Cristina Dinu a învins-o în turul doi, cu scorul de 6-0, 4-6, 7-6 (7/2), pe sportiva italiană Claudia Giovine şi o va întâlni în faza următoare pe a şasea favorită a competiţiei, Evelyn Mayr (Italia), informează itftennis.com conform Mediafax.

La dublu, perechile Cristina Ene/Tena Lukas (România/Croaţia) şi Cristina Dinu/Diana Enache, cap de serie numărul doi, se vor întâlni în semifinale, după ce au trecut în sferturi de cuplurile Sanaz Marand/Nicola Slater (SUA/Marea Britanie, scor 1-6, 6-4, 10-7), respectiv Lisa Sabino/Andreea-Roxana Văideanu (Elveţia/Italia, scor 6-3, 7-5).

Mai multe pentru tine:
Andreea Marin, apariție ravisantă la Gala «Nu există nu se poate». A slăbit atât de mult încât zici că are 20 de ani, iar rochia cu crăpătură i-a venit perfect: „Ar trebui să îmi țin mai în frâu inima”
O femeie va fi judecată după ce și-a furat propria mașină de la amanet. Banii primiți nu au fost de ajuns
Alexandru Ciucu, gest de milioane față de Alina Sorescu, la trei zile după ce a fost filmat cu noua iubită. Ce cadou i-a luat, în semn de împăcare: „Aduc mereu bucurie ...”
Liberalul Costel Alexe: „Orice zi cu Marcel Ciolacu în funcţia de premier e o jignire la adresa Iaşiului şi a Moldovei”
Jobul plătit cu peste 2.000 de euro în România, dar nepopular printre tineri. „Ai și pauze de țigară și cafea, dar nu abuza”
Tânărul care a primit premiul „Studentul român al anului în străinătate”. „Subliniază importanța cercetării mele“
Actorul român care a iubit o singură femeie timp de 50 de ani. A cerut-o de soție când încă era elevă
Ingredientele pe care trebuie să le pui în apa ouălelor de Paște, pentru ca să nu se mai spargă. Se regăsesc în bucătăria fiecărei gospodine
Macron creionează o nouă viziune despre Europa: „Regulile jocului s-au schimbat”
CTP îl face praf pe Piedone, cu program cu tot: „Candidatul Parizer Usturoi” şi „rafala de agramatisme, fraze fracturate...”
Sorana Cîrstea, învinsă fără drept de apel de Iga Swiatek, în turul al treilea la Madrid. Ce a spus poloneza