Ce pagubă!!! Ribery, condamnat la plata a 3 milioane de euro către fostul său agent

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Internaţionalul francez al echipei Bayern Munchen, Franck Ribery, a fost condamnat, vineri, de un tribunal din Luxemburg, la plata a 3 milioane de euro către fostul său agent, Bruno Heiderscheid.

Magistraţii au răspuns astfel unei plângeri a lui Heiderscheid, cetăţean luxemburghez, estimând că "neprocedând la plata comisioanelor la care agentul avea dreptul, în perioada când Ribery juca la Olympique Marseille, jucătorul a încălcat una din obligaţiile sale contractuale".

Franck Ribery, care a renunţat la serviciile lui Heiderscheid pentru a fi reprezentat de Jean-Pierre Bernes, va trebui să îi plătească fostului său agent 2.665.840 de euro constând în comisioane restante, plus dobânzi, suma totală fiind de aproximativ 3 milioane de euro.

"Sunt mulţumit, pentru că am făcut faţă unor oameni care se consideră mai presus de lege. Lupta continuă în ceea ce priveşte a doua procedură", a declarat Bruno Heiderscheid.

Justiţia urmează să ia o decizie şi în privinţa unui comision de 3,5 milioane de euro pe care îl reclamă Heiderscheid pentru transferul lui Ribery de la Olympique Marseille la Bayern Munchen, în 2007.