Bogdan Stancu a înscris pentru Gençlerbirliği şi s-a apropiat la trei reuşite de golgheterul din Turcia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bogdan Stancu a revenit în centrul atenţiei în fotbalul turc, după ce a înscris în partida pierdută de echipa sa, Gençlerbirliği, în faţa celor de la Karabükspor, pe teren propriu (1-2).

Românul a bifat cea de-a noua  reuşită în sezonul actual şi a doua consecutivă, după cea din etapa trecută cu Akhisar (1-3), însă niciunul dintre ultimele goluri nu a adus victoria echipei sale.

 În partida disputată luni, fotbalistul a fost integralist şi a marcat în minutul 75, stabilind scorul final, 1-2. Pentru oaspeţi şi-au trecut numele pe tabelă Michael Eneramo (61') şi İlhan Parlak (73').

După 20 de etape disputate, Gençlerbirliği ocupă locul 13 în clasamentul primului eşalon turc, cu 24 de puncte şi un bilanţ de şapte victorii, trei remize şi 10 înfrângeri. Cu nouă reuşite, Stancu mai are nevoie de trei goluri pentru a-l egala pe liderul marcatorilor, Aatif Chahechouhe.

Ştiri pe aceeaşi temă:

VIDEO Eliminare stupidă. Un fotbalist a primit cartonaşul roşu pentru modul în care a ales să celebreze golul înscris

Un fotbalist de culoare de-al lui Lazio, subiect de controversă: susţine că are 17 ani, dar arată de dublul acestei vârste

Mai multe pentru tine:
Alexandru Ciucu, gest de milioane față de Alina Sorescu, la trei zile după ce a fost filmat cu noua iubită. Ce cadou i-a luat, în semn de împăcare: „Aduc mereu bucurie ...”
Antrenorul de minți. Șahistul Flavius Mihailiuc învață copiii să judece corect: „Sunt abilități care le va trebui în viață“
Cât de sănătos este să renunți la lift și să urci scările. Poate reduce riscul bolilor cardiovasculare și chiar cel al unui deces prematur
Adevărul despre Moscova lui Putin, dezvăluit de un vlogger român din Rusia. „Vă spun după 20 de ani de trai aici“ VIDEO
Un medic, triatlonist la 83 de ani, împărtășește reţeta sănătăţii sale: patru principii-cheie ale dietei
Andreea Marin, apariție ravisantă la Gala «Nu există nu se poate». A slăbit atât de mult încât zici că are 20 de ani, iar rochia cu crăpătură i-a venit perfect: „Ar trebui să îmi țin mai în frâu inima”
Coșmarurile care îi duc în pragul disperării pe mulți români. „M-am mutat, a fost insuportabil”
Eliza Samara, performanță uluitoare: a câștigat a 5-a oară Liga Campionilor la tenis de masă
Oana Zăvoranu sare la gâtul Adelei Popescu! Ce a enervat-o la culme la soția lui Radu Vâlcan: „Când o vedeți pe distinsa pe undeva că se rupe în figuri...”
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel, stabilit de mai bine de 30 de ani: „Există un mit, când vorbim de salariu"
Taiwanul raportează activitate militară chineză după ce Blinken a părăsit Beijingul