"Adevărul" a avut dreptate: Stefan Nikolici a fost reprimit la echipă!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nikolici

Gigi Becali a zis că atacantul muntenegrean Stefan Nikolici va fi reprimit la echipă, după actele de indisciplină comise, dar va fi amendat.

Totodată, patronul Stelei i-a lăudat pe Rusescu, Chipciu şi Chiricheş, afirmând despre ultimii doi că au "clasă mondială". Becali a mai dezvăluit una dintre intenţiile tactice ale antrenorului Ilie Stan, aceea de a-l folosi pe Cristian Tănase "al doilea vârf".

"Rusescu, pe care eu acum 5-6 luni era să-l dau, este cel mai bun atacant la noi. Bine că mi-a deschis Dumnezeu mintea şi am văzut! Nikolici revine la echipă şi o să ia o amendă. Cel mai important lucru este că i-am luat pe Chipciu şi Chiricheş la Steaua. Ăştia sunt de clasă mondială. Nu se pune problema să-i dau drumul lui Gardoş. Ăsta va fi cuplul de fundaşi centrali al Stelei, Gardoş cu Chiricheş. Mi-a spus Ilie că ar vrea să-l joace pe Tănase al doilea vârf", a conchis Becali.

"Adevărul" a dezvăluit încă de săptămâna trecută că atacantul muntenegrean va fi iertat de către Ilie Stan, la cererea lui Gigi Becali. Citeşte AICI articolul!