VIDEO Beyoncé a îndeplinit ultima dorinţă a unei fetiţe bolnave de cancer

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Beyonce este recunoscută pentru spectacolele pline de energie şi melodiile care promovează puterea femeilor FOTO Reuters

În ajun de sărbători, celebra cântăreaţă Beyonce a îndeplinit dorinţa arzătoare a unei fete suferinde în vârstă de 12 ani, care are o tumoare pe creier. Micuţa a avut şansă să sta cu artista pe aceeaşi scenă şi să cânte împreună piesa „Survivor“, hitul care a consacrat-o pe senzuala mulatră pe vremea când făcea parte din trupa Destiny’s Child.

Vedeta a făcut echipă cu Fundaţia „Make-A-Wish“ pentru ca visul unei paciente cu cancer să devină realitate. Taylon Davis, în vârstă de 12 ani, care are o tumoare inoperabilă pe creier, a vrut să cânte şi să danseze cu Beyonce, iar visul ei a devenit realitate odată ce starul a aflat, scrie „Time“.

În clipul video postat pe contul de YouTube al artistei, Taylon poate să fie văzută copleşită de emoţie atunci când Beyonce o invită pe scenă pentru a cânta împreună piesa „Survivor“, hitul Destiny’s Child, la un concert din Las Vegas.

Pe numele complet Beyonce Giselle Knowles-Carter, cântăreaţa născută în statul american Texas este una dintre cele mai de succes artiste din lume. Ea şi-a început cariera ca membră a grupului de fetle Destiny’s Child, dar a ales cariera solo. Este recunoscută pentru spectacolele pline de energie şi melodiile care promovează puterea femeilor, precum „Single Ladies (Put a Ring on It)“. Alături de partenerul ei, Jay Z, cei doi formează unul dintre cele mai renumite cupluri din showbizz-ul internaţional, fiind perechea cu cele mai mari câştiguri pentru al dolea an cosecutiv, potrivit Forbes. În iunie 2013, câştigurile estimate ale celor doi ajungeau la 95 de milioane de dolari.