Ştefan Bănică, Crăciun pe ritmuri de rock-and-roll

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ştefan Bănică jr este vedeta spectacolelor de Crăciun

Artistul a început joi seară seria de concerte de Crăciun, pe care le susţine în mod obişnuit în perioada sărbătorilor de iarnă. Cântăreţul a urcat pe scenă la ora 19.45 şi a început recitalul cu piesa „Ăsta-s eu".

„Mă bucur să vă văd. Acesta este cel de-al optulea an. Sunt convins că în sală sunt mulţi oameni noi, dar şi oameni care sunt cu noi de la început", a spus artistul, citat de Mediafax. Ştefan Bănică a fost acompaniat pe parcursul spectacolului de o formaţie de şase backing vocals, un chitarist, un basist, un toboşar, doi clăpari, doi trompetişti şi doi saxofonişti, precum şi de 12 dansatori.

Artistul a cântat piese cunoscute de public, printre care „Încă o zi", „Doar un Crăciun cu tine", „S-o facem lată", „Toată lumea dansează", „Merry Christmas Everyone", „Veta" sau „Tanţa". Din concert nu a lipsit nici melodia „ Ani de liceu", prezentată într-o variantă remixată faţă de cea cunoscută din seria „Liceenii".

Invitatul special al serii a fost Laurenţiu Cazan, alături de care Ştefan Bănică a interpretat trei piese, încheind cu „Have You Ever Really Loved A Woman?", un cover după hitul lui Bryan Adams.

Show-ul s-a încheiat după două ore, în aplauzele frenetice ale spectatorilor prezenţi în sală. Ştefan Bănică va susţine concerte la Sala Palatului, în fiecare zi, până la 14 decembrie.