Olivia de Havilland a fost îndrăgostită de James Stewart, actorul din filmul „O viaţă minunată”, dar i-a refuzat cererea în căsătorie. Care a fost motivul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Actriţa din filmul pe Aripile vântului şi-a ratat şansa la fericire (Foto: Profimedia).

Olivia de Havilland a avut o carieră de succes pe parcursul a zeci de ani. Oamenii erau interesaţi nu doar de cariera ei, ci şi de viaţa ei personală.

Olivia s-a căsătorit cu marinarul Marcus Goodrich în 1946, dar căsătoria s-a încheiat printr-un divorţ în 1953. Cuplul a avut împreună un copil, Benjamin. În 1955, Olivia s-a recăsătorit, de data aceasta cu Pierre Galante. Cuplul s-a separat în 1962, iar divorţul a fost finalizat în 1979. Actriţa a rămas şi din acest mariaj cu un copil, cu Gisèle Galante.

La fel ca Olivia, James ''Jimmy'' Stewart era, de asemenea, o vedetă la Hollywood. Cu mult înainte de a trece prin cele două mariaje ratate, Olivia pusese ochii pe Jimmy.

Citeşte mai multe aici!

Mai multe pentru tine:
Rușii au lovit instalațiile energetice din centrul și vestul Ucrainei. Zelenski: Aprovizionarea cu gaz a UE este în pericol
CSM Bucureşti, învinsă fără drept de apel de Metz, în sferturile Ligii Campionilor la handbal feminin
O teorie controversată: croissantele nu sunt franțuzești, iar sosul de pizza nu este italian. „Bucătăria italiană nu există”, afirmă un istoric culinar
Ce poreclă i-a pus Violeta Bănică lui Adrian Brâncoveanu, iubitul Andreei Marin: „Este un..”
Mircea Geoană cere românilor din America să facă o petiție către noul congres american pentru eliminarea vizelor VIDEO
Alexandru Ciucu, gest de milioane față de Alina Sorescu, la trei zile după ce a fost filmat cu noua iubită. Ce cadou i-a luat, în semn de împăcare: „Aduc mereu bucurie ...”
Avarie la rețeaua de conducte. O sută de blocuri din București rămân fără apă caldă până la 1 mai
Recunoști personajele? Fac parte din generația de aur, el a fugit din țară și nu a mai apărut în filme, iar ea s-a măritat la 50 de ani
Andreea Marin, apariție ravisantă la Gala «Nu există nu se poate». A slăbit atât de mult încât zici că are 20 de ani, iar rochia cu crăpătură i-a venit perfect: „Ar trebui să îmi țin mai în frâu inima”
Situaţia de pe front s-a „deteriorat”, afirmă comandantul-şef al forţelor ucrainene
Urme de urs la Sâmburești de Olt, într-o zonă de deal. Primar: „Singura soluție, schimbarea legislației tembele actuale”