Nepoata actriţei Grace Kelly a fost  fermecătoare la cununia religioasă FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dimitri Rassam şi Charlotte Casiraghi au împreună un fiu în vârstă de un an FOTO Guliver/Getty Images

Modelul Charlotte Casiraghi (32 de ani), fiica prinţesei Caroline de Monaco (62 de ani) şi nepoata actriţei Grace Kelly, s-a cununat religios cu producătorul de film francez Dimitri Rassam (37 de ani).

La o lună de la cununia civilă de la Palatul din Monaco, Charlotte Casiraghi şi Dimitri Rassam au avut şi cununia religioasă în Provence, Franţa. 

Cuplul a ales să-şi unească destinele într-o biserică din Abbaye Sainte-Marie de Pierredon, zona în care Charlotte a copilărit, potrivit People

Nepoata actriţei Grace Kelly a optat pentru o rochie de mireasă superbă, o creaţie Giambattista Valli, accesorizată cu un voal lung şi un buchet cu fire de lavandă şi de grâu.

        View this post on Instagram                   Religious wedding #charlottecasiraghi #dimitrirassam | June 2019 A post shared by Charlotte Casiraghi (@charlottexcasiraghi) on Jun 30, 2019 at 9:21am PDT

Printre invitaţi s-a numărat mama miresei, Prinţesa Caroline de Hanover, fraţii şi sora miresei, dar şi unchiul, Prinţul Albert de Monaco. 

Charlotte Casiraghi şi Dimitri Rassam şi-au început relaţia în decembrie 2016, s-au logodit doi ani mai târziu, iar în octombrie 2018 au devenit părinţii unui băieţel, Balthazar. 

Cuplul s-a cununat civil pe 1 iunie 2019 la Palatul Princiar din Monaco, iar la recepţie mireasa i-a adus un omagiu bunicii sale, Grace Kelly, purtând colierul cu diamante pe care actriţa l-a primit ca dar de nuntă de la Prinţul Rainier. 

Deşi Charlotte nu deţine titlul de prinţesă, ea este a 11-a în linia de succesiune la tronul princiar. Ea mai are un fiu, Raphael, în vârstă de cinci ani, din relaţia cu actorul şi comediantul Gad Elmaleh.