Nepoata actriţei Grace Kelly a fost  fermecătoare la cununia religioasă FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dimitri Rassam şi Charlotte Casiraghi au împreună un fiu în vârstă de un an FOTO Guliver/Getty Images
Dimitri Rassam şi Charlotte Casiraghi au împreună un fiu în vârstă de un an FOTO Guliver/Getty Images

Modelul Charlotte Casiraghi (32 de ani), fiica prinţesei Caroline de Monaco (62 de ani) şi nepoata actriţei Grace Kelly, s-a cununat religios cu producătorul de film francez Dimitri Rassam (37 de ani).

La o lună de la cununia civilă de la Palatul din Monaco, Charlotte Casiraghi şi Dimitri Rassam au avut şi cununia religioasă în Provence, Franţa. 

Cuplul a ales să-şi unească destinele într-o biserică din Abbaye Sainte-Marie de Pierredon, zona în care Charlotte a copilărit, potrivit People

Nepoata actriţei Grace Kelly a optat pentru o rochie de mireasă superbă, o creaţie Giambattista Valli, accesorizată cu un voal lung şi un buchet cu fire de lavandă şi de grâu.

        View this post on Instagram                   Religious wedding #charlottecasiraghi #dimitrirassam | June 2019 A post shared by Charlotte Casiraghi (@charlottexcasiraghi) on Jun 30, 2019 at 9:21am PDT

Printre invitaţi s-a numărat mama miresei, Prinţesa Caroline de Hanover, fraţii şi sora miresei, dar şi unchiul, Prinţul Albert de Monaco. 

Charlotte Casiraghi şi Dimitri Rassam şi-au început relaţia în decembrie 2016, s-au logodit doi ani mai târziu, iar în octombrie 2018 au devenit părinţii unui băieţel, Balthazar. 

image

Cuplul s-a cununat civil pe 1 iunie 2019 la Palatul Princiar din Monaco, iar la recepţie mireasa i-a adus un omagiu bunicii sale, Grace Kelly, purtând colierul cu diamante pe care actriţa l-a primit ca dar de nuntă de la Prinţul Rainier. 

Deşi Charlotte nu deţine titlul de prinţesă, ea este a 11-a în linia de succesiune la tronul princiar. Ea mai are un fiu, Raphael, în vârstă de cinci ani, din relaţia cu actorul şi comediantul Gad Elmaleh. 

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite