Naomi Campbell, în lacrimi. Vedeta a vorbit despre dependenţa de droguri şi problemele emoţionale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Naomi Campbell urmează tratament împotriva acceselor de furie de ani buni

Cunoscută pentru temperamentul vulcanic şi conflictele cu foştii angajaţi, Naomi Campbell (43 de ani) a recunoscut că încă urmează tratament terapeutic împotriva acceselor de furie şi a vorbit şi despre adicţiile ce i-au umbrit trecutul.

„Mânia este o emoţie. Au fost lucruri cărora am fost nevoită să le fac faţă“, a mărturisit, cu ochii în lacrimi, Naomi Campbell, invitată la „The Jonathan Ross Show“ şi citată de dailymail.co.uk.

În perioada 1998-2008, fotomodelul a fost mediatizat pentru comportamentul violent manifestat faţă de angajaţii săi. În 2006, Campbell şi-a lovit menajera cu telefonul mobil, iar un an mai târziu, a pledat vinovată la tribunalul din New York, motiv pentru care a fost nevoită să plătească o sumă de bani şi să muncească în folosul comunităţii. Cel mai important, însă, fosta parteneră a miliardarului rus Vladislav Doronin a început să urmeze cursuri de terapie pentru a reuşi să-şi stăpânească impulsivitatea. Campbell, care apelează şi astăzi la consilierie psihologică, a spus că-şi aminteşte cu tristeţe de trecut.

Protagonista show-urilor internaţionale de modă a discutat şi despre consumul de droguri şi dependenţa de cocaină. „La 29 de ani mi-am dat seama că nu-mi plăcea felul meu de a fi. Nu vreau să mă întorc în trecut. Nu contează care este dependenţa ta – poţi fi dependent de muncă – totul este un mecanism de evadare. Încerci să fugi de ceva“, a explicat ea problemele.

Deşi s-a despărţit de miliardarul Vladislav Doronin, după o relaţie de cinci ani, Campbell s-a declarat fericită în această perioadă.