Larry Wachowski, regizorul seriei “Matrix”, este transsexual

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Larry Wachowski

Larry Wachowski, unul dintre cei mai influenţi regizori de la Hollywood, care a realizat alături de fratele său, Andy, seria "Matrix", spune că în prezent este transsexual şi se numeşte Lana.

Larry Wachowski, în vârstă de 47 de ani, urmează o terapie hormonală în vederea schimbării sexului, de peste zece ani, informează Mediafax.

În trailerul celui mai recent film regizat de acesta, producţia "Cloud Atlas", Wachowski spune cu o voce moale: "Bună, sunt Lana". Aceasta este prima dată când "Larry" apare în public ca "Lana".

Noul său film, în care apar Tom Hanks şi Halle Berry, este una dintre cele mai aşteptate producţii ale anului. Bazat pe o carte de David Mitchell, filmul îi mai are în distribuţie pe Hugh Grant, Susan Sarandon şi Jim Broadbent.

Trilogia "Matrix", creată de fraţii Wachowski, cu Keanu Reeves în rolul principal, a avut încasări de peste 1,6 miliarde de dolari, datorită efectelor speciale inovatoare şi scenelor de luptă spectaculoase.

Pe vremea când Matrixmania atingea apogeul, Larry Wachowski şi-a părăsit soţia pentru o adeptă a sadomasochismului numită Ilsa Strix.

Mai multe pentru tine:
Taiwanul raportează activitate militară chineză după ce Blinken a părăsit Beijingul
Antrenorul de minți. Șahistul Flavius Mihailiuc învață copiii să judece corect: „Sunt abilități care le va trebui în viață“
Eliza Samara, performanță uluitoare: a câștigat a 5-a oară Liga Campionilor la tenis de masă
Sebastian Burduja a venit pe motocicletă să-și depună candidatura la Primăria Capitalei VIDEO
Alexandru Ciucu, gest de milioane față de Alina Sorescu, la trei zile după ce a fost filmat cu noua iubită. Ce cadou i-a luat, în semn de împăcare: „Aduc mereu bucurie ...”
Adevărul despre Moscova lui Putin, dezvăluit de un vlogger român din Rusia. „Vă spun după 20 de ani de trai aici“ VIDEO
Spitale evacuate la Kiev după o amenințare din partea KGB-ului belarus
Scandal de proporții în SUA: Posibilul vicepreședinte al lui Donald Trump recunoaște că și-a ucis câinele: „Era imposibil de dresat”
Oana Zăvoranu sare la gâtul Adelei Popescu! Ce a enervat-o la culme la soția lui Radu Vâlcan: „Când o vedeți pe distinsa pe undeva că se rupe în figuri...”
Andreea Marin, apariție ravisantă la Gala «Nu există nu se poate». A slăbit atât de mult încât zici că are 20 de ani, iar rochia cu crăpătură i-a venit perfect: „Ar trebui să îmi țin mai în frâu inima”
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel, stabilit de mai bine de 30 de ani: „Există un mit, când vorbim de salariu"