Kirk Douglas a împlinit 101 ani: imagini memorabile postate de familie. Actorul a avut două torturi cu semnificaţii aparte

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Kirk Douglas a împlinit venerabila vârstă de 101 ani, fiind unul dintre cei mai longevivi şi legendari actori de la Hollywood. La fel ca în anii trecuţi, membrii familiei i-au organizat o petrecere pe cinste şi au publicat fotografii pentru a-l celebra.

Kirk Douglas, care îşi aniversează ziua de naştere pe 9 decembrie, a fost înconjurat de cei dragi, care au făcut publice şi primele imagini de la petrecere. 

Kirk Douglas şi-a aşteptat invitaţii în faţa uşii, care a fost împodobită cu flori albe şi roşii ce formau vârsta împlinită de actor. Legendarul star a avut-o alături pe soţia sa, actriţa Anne Buydens (98 de ani), despre care a mărturisit în trecut că l-a ajutat să trăiască atât de mult. Cei doi sunt împreună de 64 de ani. 

„Am fost suficient de norocos pentru a-mi găsi sufletul pereche şi cred că mariajul nostru minunat şi «orele de aur» petrecute în fiecare noapte, stând de vorbă, m-au ajutat să supravieţuiesc şi să trec peste orice obstacol“, declara Douglas anul trecut. 

Soţii Douglas s-au ridicat din scaunele cu rotile şi s-au îndreptat către reporterii adunaţi în faţa casei lor pentru a-i saluta şi a le mulţumi, potrivit Daily Mail. 

Kirk Douglas, alături de soţia sa, Anne Buydens

Kirk Douglas şi Anne Buydens sunt împreună de 64 de ani FOTO Hepta

În ceea ce priveşte petrecerea, familia i-a pregătit două torturi, ambele cu semnificaţii speciale pentru actor, scrie People. Primul era ornat cu floarea-soarelui, o trimitere la una dintre cele mai bune interpretări ale lui Kirk Douglas, cea a pictorului Vincent Van Gogh din filmul „Lust for Life“, rol pentru care a primit şi o nominalizare la Oscar. 

Kirk Doouglas, suflând în lumânare, înconjurat de familie FOTO Facebook Michael Douglas 

Al doilea tort a fost sub forma unor mănuşi roşii de box şi a fost însoţit de mesajul: „La mulţi ani Campionului!“. Poate cel mai important moment al carierei lui Douglas a fost cel în care a refuzat rolul din „The Great Sinner“ şi a ales să joace într-un film cu buget redus, „Champion“, în care a făcut un rol memorabil, care i-a adus şi prima nominalizare la premiile Oscar. 

Actorul Michael Douglas (73 de ani) a fost alături de tatăl său, împărtăşind imaginile pe Facebook, alături de mesajul: „La 101 ani, tata este cu adevărat uimitor. Ne-am simţit incredibil!“

Nora lui Kirk Douglas, actriţa Catherine Zeta-Jones (48 de ani), nu a putut fi prezentă, însă i-a transmis un mesaj emoţionant pe Instagram. Soţia lui Michael Douglas a postat o poză în care socrul stău îi stă în poală, imagine însoţită de textul: „101 ani! Iubitul meu tătic pe genunchii mei. La mulţi ani unui tată-socru incredibil, iubitor şi inspiraţional. Te iubesc din toată inima! #erou.“

Dylan Douglas, cel mai mare fiu al soţilor Michael Douglas şi Catherine Zeta-Jones, a publicat la rândul lui o poză în care îşi sărută bunicul pe obraz. „La mulţi ani! Încă sexy la 101 ani. Te iubesc din suflet, Pappy!“, a scris băiatul în vârstă de 17 ani. 

Cameron Douglas (38 de ani), fiul pe care Michael Douglas îl are din căsătoria cu actriţa Diandra Morrell, nu a fost prezent, însă a publicat o serie de imagini din cariera bunicului său, împreună cu mesajul: „Aici sunt 101 ani de artă, inspiraţie şi filantropie...şi continuă cu putere! La mulţi ani, Pappy! #legendăvie“. 

Incredibila poveste a lui Kirk Douglas o puteţi citi aici.