Justin Bieber, arestat pentru conducere periculoasă şi comportament violent

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Justin Bieber va trebui să se prezinte în instanţă în decursul lunii septembrie FOTO AFP

Justin Bieber a fost arestat sub acuzaţia de conducere periculoasă şi sub cea de comportament violent. După ce ATV-ul cântăreţului a intrat într-o dubă, Bieber a încercat să-i ceară socoteală celuilalt şofer şi s-a ajuns la altercaţii fizice.

Potrivit „TMZ“, cântăreţul, în vârstă de 20 de ani, a fost arestat, în Canada, atât pentru accidentul rutier care s-a produs pe 29 august, cât şi pentru comportamentul violent manifestat faţă de celălalt şofer în urma ciocnirii celor două autovehicule.

Poliţia din Canada a declarat că Bieber a fost eliberat, însă va trebui să se prezinte în instanţă în decursul acestei luni.

Starul canadian a avut probleme cu autorităţile şi în trecut. În luna ianuarie a acestui an, Justin Bieber a fost arestat, în Miami, sub suspiciunea de participare la o cursă ilegală de maşini, sub influenţa substanţelor interzise. Mai mult, artistul a opus rezistenţă în momentul arestării, iar poliţiştii au constatat că maşina condusă de aceasta avea licenţa expirată.

În aceeaşi lună, Bieber a fost acuzat de vandalism după ce a fost surprins în timp ce desena un graffiti pe peretele unui hotel important din Brazilia şi a fost integrat în topul „celor mai oribili vecini“, după ce a fost acuzat de comportament impropriu de vecinii săi care se plângeau că artistul aruncă cu ouă în ei.

În mai, Justin Bieber a fost acuzat de tentativă de furt, după ce mai multe publicaţii şi site-uri au raportat încercarea cântăreţului de a lua un telefon mobil din mâna unei fete tinere.

Justin Bieber a copilărit în oraşul Stratford din provincia canadiană Ontario, dar în prezent locuieşte în Statele Unite. Artistul canadian a câştigat patru premii American Music  în 2010. Albumul său de debut, intitulat „My World 2.0“, s-a vândut în aproape două milioane de exemplare numai în Statele Unite ale Americii. Bieber s-a situat pe locul al treilea în topul celor mai influente persoane realizat de revista „Forbes“ în anul 2012.