Justin Bieber, arestat pentru conducere periculoasă şi comportament violent

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Justin Bieber va trebui să se prezinte în instanţă în decursul lunii septembrie FOTO AFP
Justin Bieber va trebui să se prezinte în instanţă în decursul lunii septembrie FOTO AFP

Justin Bieber a fost arestat sub acuzaţia de conducere periculoasă şi sub cea de comportament violent. După ce ATV-ul cântăreţului a intrat într-o dubă, Bieber a încercat să-i ceară socoteală celuilalt şofer şi s-a ajuns la altercaţii fizice.

Potrivit „TMZ“, cântăreţul, în vârstă de 20 de ani, a fost arestat, în Canada, atât pentru accidentul rutier care s-a produs pe 29 august, cât şi pentru comportamentul violent manifestat faţă de celălalt şofer în urma ciocnirii celor două autovehicule.

Poliţia din Canada a declarat că Bieber a fost eliberat, însă va trebui să se prezinte în instanţă în decursul acestei luni.

Starul canadian a avut probleme cu autorităţile şi în trecut. În luna ianuarie a acestui an, Justin Bieber a fost arestat, în Miami, sub suspiciunea de participare la o cursă ilegală de maşini, sub influenţa substanţelor interzise. Mai mult, artistul a opus rezistenţă în momentul arestării, iar poliţiştii au constatat că maşina condusă de aceasta avea licenţa expirată.

În aceeaşi lună, Bieber a fost acuzat de vandalism după ce a fost surprins în timp ce desena un graffiti pe peretele unui hotel important din Brazilia şi a fost integrat în topul „celor mai oribili vecini“, după ce a fost acuzat de comportament impropriu de vecinii săi care se plângeau că artistul aruncă cu ouă în ei.

În mai, Justin Bieber a fost acuzat de tentativă de furt, după ce mai multe publicaţii şi site-uri au raportat încercarea cântăreţului de a lua un telefon mobil din mâna unei fete tinere.

Justin Bieber a copilărit în oraşul Stratford din provincia canadiană Ontario, dar în prezent locuieşte în Statele Unite. Artistul canadian a câştigat patru premii American Music  în 2010. Albumul său de debut, intitulat „My World 2.0“, s-a vândut în aproape două milioane de exemplare numai în Statele Unite ale Americii. Bieber s-a situat pe locul al treilea în topul celor mai influente persoane realizat de revista „Forbes“ în anul 2012.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite