Imagini superbe de la nunta lui Evan Spiegel, fondatorul Snapchat, cu Miranda Kerr

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La sfârşitul lunii mai, frumoasa Miranda Kerr spunea „DA” pentru a doua oară, de data aceasta legându-şi destinul de cel al fondatorului Snapchat, Evan Spiegel, însă nicio fotografie de la nuntă nu a ieşit la iveală în tot acest timp. Acum, iată că frumosul model în vârstă de 34 de ani a făcut publice câteva instanstanee din ziua cea mare, în rochie de mireasă, iar pozele şi decorul sunt absolut superbe.

A fost o nuntă restrânsă, acasă la tânărul de 26 de ani, o petrecere intimă, cu doar 45 de invitaţi, prieteni şi rude, însă, cu toate acestea, evenimentul a fost unul aşa cum Miranda a visat. Modelul australian a pozat în ziua nunţii sale pentru Vogue, iar acum i-a încântat cu fotografiile de colecţie şi pe prietenii virtuali. A pus totul la punct în detaliu, chiar dacă nu a organizat ceva fastuos, prin prisma numărului de invitaţi. Însă nunta a fost spectaculoasă prin decor şi apariţie, căci mireasa a purtat o superbă rochie cu corset şi trenă de la Dior Haute Couture, un model exclusivit, creat special pentru ea de noul director al casei de modă, Maria Grazia Chiuri.

Vezi aici imaginile cu cei doi din ziua nunţii lor!

Mai multe pentru tine:
Tabloul Mona Lisei ar putea avea propria cameră, la Muzeul Luvru
În Germania începe procesul grupului care plănuia răsturnarea parlamentului și uciderea cancelarului. Printre inculpați: un prinţ, un soldat, un astrolog şi o antivaccinistă
Aur, argint și bronz pentru România la Campionatele Europene de canotaj de la Szeged
Andreea Marin, apariție ravisantă la Gala «Nu există nu se poate». A slăbit atât de mult încât zici că are 20 de ani, iar rochia cu crăpătură i-a venit perfect: „Ar trebui să îmi țin mai în frâu inima”
CTP îl face praf pe Piedone, cu program cu tot: „Candidatul Parizer Usturoi” şi „rafala de agramatisme, fraze fracturate...”
Alexandru Ciucu, gest de milioane față de Alina Sorescu, la trei zile după ce a fost filmat cu noua iubită. Ce cadou i-a luat, în semn de împăcare: „Aduc mereu bucurie ...”
Actorul român care a iubit o singură femeie timp de 50 de ani. A cerut-o de soție când încă era elevă
Jobul plătit cu peste 2.000 de euro în România, dar nepopular printre tineri. „Ai și pauze de țigară și cafea, dar nu abuza”
Ingredientele pe care trebuie să le pui în apa ouălelor de Paște, pentru ca să nu se mai spargă. Se regăsesc în bucătăria fiecărei gospodine
O femeie va fi judecată după ce și-a furat propria mașină de la amanet. Banii primiți nu au fost de ajuns
Liberalul Costel Alexe: „Orice zi cu Marcel Ciolacu în funcţia de premier e o jignire la adresa Iaşiului şi a Moldovei”