Gerard Butler, după despărţirea de Mădălina Ghenea: „La un moment dat vreau să mă aşez la casa mea“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mădălina Ghenea şi Gerard Butler, pe vremea când formau un cuplu FOTO Getty Images

Gerard Butler, cel mai arătos scoţian de la Hollywood a confirmat despărţirea de modelul român, Mădălina Ghenea, după mai bine de un an de relaţie.

După numeroase zvonuri şi presupuneri, actorul a confirmat în sfârşit ruptura relaţiei sale cu supermodelul român. Întrebat de site-ul german Filmreporter.de dacă momentan se află într-o relaţie, scoţianul a răspuns negativ. „În acest moment nu. Dar la un moment dat vreau să mă aşez la casa mea“, a declarat acesta.

Deşi modelul nu a făcut niciun comentariu referitor la adeclaraţia actorului, mesajele de susţinere din partea fanilor nu au întârziat să apară, aceştia încurajând-o să meargă mai departe. „Mădălina, e de prisos să mai spun că eşti extrem de frumoasă , inteligentă şi mai ales o fire sensibilă şi sufletistă. Ţine-o tot aşa iar în ceea ce-l priveşte pe Butler, nu cred că te merita. Îţi vei găsi şi fericirea,trebuie să ai răbdare! Mult noroc şi înţelepciune pentru a lua deciziile corecte“, a comentat Homeag Romulus pe pagina de Facebook a Mădălinei.

Zilele acestea, topmodelul originar din Slatina s-a aflat în Africa pentru un shooting. 

Gerard Butler şi Mădălina Ghenea s-au cunoscut la începutul lui 2012, în Dubai, când au filmat împreună o reclamă pentru aparatele de ras ale firmei Super-Max. Actorul a confirmat oficial relaţia în emisiunea lui Jay Leno, „The Tonight Show“, iar cei doi s-au afişat împreună la evenimente importante precum decernarea premiilor Nobel şi Petrecerea de la Oscar organizată de „Vanity Fair“.

Lucrurile păreau a fi foarte serioase, mulţi speculând că ar urma şi o căsătorie. După ce Butler şi-a petrecut sărbătorile de iarnă în Scoţia nativă, alături de familia şi iubita sa, presa internaţională dădea mai mult ca sigur o viitoare nuntă între cei doi.

Zvonurile potrivit cărora cuplul s-ar fi destrămat au apărut prima oară în luna martie, când modelul român a fost văzut în compania fostului iubit, fotbalistul Marco Borrielo. După accea au urmat o serie de „bombe“ mediatice, în care Butler apărea şi el în compania a diferite femei.

Aflată singură de Paşte în România, Mădălina a încercat să salveze aparenţele şi s-a străduit să mascheze tristeţea cu un zâmbet. „Mădălina a venit acasă ca să se adune, să-şi limpezească gândurile. Nu a exagerat cu nimic când a spus, la televizor, că are o perioadă dificilă din multe puncte de vedere. Relaţia ei cu actorul, practic, s-a terminat, se mai văd uneori. Şi nici profesional nu-i merge prea grozav“, declara un apropiat al Mădălinei Ghenea.