FOTO Cele mai scurte căsnicii de la Hollywood

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Instituţia căsătoriei ar trebui să fie respectată, stabilă şi nu tratată ca pe un lucru care poate fi schimbat cu uşurinţă, dar, cu toate acestea, mai ales în Statele Unite întâlnim cupluri de vedete care au „reuşit” performanţa să divorţeze după mariaje scurte.

Vedetele din Statele Unite nu prea au ţinut cont de jurămintele făcute, fiind adeptele, în nenumărate rânduri, a unor mariaje care au fost făcute fără a fi gândite serios în prealabil.

În următoarele rânduri vă vom prezenta câteva din căsătoriile care nu s-au concretizat în relaţii de durată:

1.Britney Spears şi Jason Alexander

FOTO: Daily Mail

Relaţiile lui Britney Spears au fost intens mediatizate, ea reuşind să atragă atenţia de multe ori prin nonconformismul de care a dat dovadă. Căsnicia sa cu Jason Alexander este una cele mai scurte din istorie, această ţinând 55 de ore.

2.Ali Landry şi Mario Lopez

FOTO: latintimes.com

Mario Lopez este unul din cei mai cunoscuţi prezentatori din Statele Unite, în timp ce Ali Landry a devenit celebră după ce a câştigat Miss USA. Căsnicia celor două vedete ţinut 18 zile.

3.Dennis Rodman şi Carmen Electra

FOTO: Zimbio

Un alt mariaj celebru încheiat după o perioadă scurtă de timp este cea între Dennis Rodman şi Carmen Electra. Nouă zile au fost necesare ca cei doi să decidă că se vor despărţi.

4.Kris Humphries şi Kim Kardashian

FOTO: abcnews

Zece săptămâni a ţinut căsnicia celebrului star Kim Kardashian cu jucătorul de baschet. Motivul despărţirii a fost personalităţile total opuse ale celor doi

5.Nicolas Cage şi Lisa Marie Presley

Cele două vedete s-a hotărât să facă pasul cel mare şi să se căsătorească în 2002. 90 de zile mai târyiu şi-au dat seama că „nu le este dat să fie împreună”, alegând calea divorţului

6.Kid Rock şi Pamela Anderson

FOTO: Daily Mail

Cei doi s-au căsătorit în luna iulie din 2006, dar după doar patru luni au decis să pună capăt căsniciei lor.