Dragoş Bucur şi Dana Nălbaru au anunţat că s-au mutat provizoriu în Amsterdam: care e motivul. „E o decizie asumată care vine totuşi cu emoţii şi nesiguranţă“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dana Nălbaru (41 de ani) şi Dragoş Bucur (40 de ani) au anunţat că s-au mutat provizoriu în Amsterdam, alături de cei trei copii, după ce actorul a primit un rol important şi a început deja filmările în capitala Olandei.

Soţii Dana Nălbaru şi Dragoş Bucur au dezvăluit pe blogul personal, 5inaventura, că vor locui pentru două luni în Amsterdam, unde actorul filmează pentru un proiect cinematografic. Cei doi, care sunt căsătoriţi din 2005, îi alături şi pe cei trei copii – doi biologici, Sofia (11 ani) şi Kadri (2 ani), şi o fetiţă în vârstă de 5 ani, India Roxana, pe care au adoptat-o în vara anului trecut.

„Noi suntem împreună pe un drum pe care nu ştim ce surprize ne aşteaptă, dar pe care vrem să-l facem cât se poate de frumos. Ne aflăm de o săptămână în Amsterdam, Dragoş filmează aici şi am decis să venim cu toţii pentru aproape două luni, atât cât durează filmările“, a scris cântăreaţa.

Decizia vine după ce Dragoş Bucur a renunţat la emisiunea de succes „Visuri la cheie“, pe care a prezentat-o vreme de patru sezoane la Pro TV. „Capitolul «Visuri la cheie» s-a încheiat în viaţa noastră, iar asta ne obligă iar la inventivitate şi creativitate, adică ceea ce caracterizează profesiile noastre. Este o decizie asumată (de a locui în Amsterdam – n.r.) care vine totuşi cu emoţii şi nesiguranţă“, a scris la rândul lui actorul pe blog.

Dragoş Bucur şi Dana Nălbaru, alături de cei trei copii FOTO Arhivă personală Dragoş şi Dana/5inaventura

Dragoş Bucur a vorbit şi despre noul membru al familiei lor şi despre motivele pentru care, împreună cu soţia sa, a luat hotărârea să adopte un copil.

„E destul de sigur să ai grijă de cei doi copii naturali, de ce îţi trebuie altul? Nu ştiu exact, ar fi foarte frumos şi aş da dovadă de un altruism ieşit din comun să spun că vreau doar să salvez un suflet, dar adevărul este că motivaţiile sunt o încregătură de gânduri, promisiuni, sentimente şi impulsuri, care în final au dus la asta - 5 în aventură, pentru că aventura adevărată începe odată cu copiii! India Roxana Bucur este în familia noastră din august 2017 şi de atunci încercăm toţi cinci să ne găsim locul în echilibrul nou format. Nu e deloc uşor, dar este o aventură cu un ideal frumos pentru fiecare dintre noi“, a explicat Bucur.

„Am plecat împreună la Amsterdam să experimentăm viaţa într-o ţară în care sper să nu fie nevoie doar să #rezistăm. Pentru două luni vom avea casă nouă, oameni noi, obiceiuri ciudate, rutina întreruptă, lucuri care sunt incomode, dar care în acelaşi timp te obligă să rămâi atent şi prezent la ce se întâmplă în jurul tău“, a mai scris actorul.

Dragoş Bucur a precizat şi că fiica lor cea mare, Sofia, este deja în al doilea an de homeschooling şi pare că s-a adaptat bine: „Are deja prieteni care sunt educaţi în acelaşi mod, au întâlniri, urmează o programă interesantă şi citeşte mult.“

Anul trecut, Dragoş Bucur şi Dana Nălbaru au iscat o dezbatere în spaţiul public după ce au anunţat că au decis să o retragă de la şcoală pe fiica lor pentru a urmă sistemul „home schooling“, care în România nu a fost reglementat.