Cum arată Amalia Năstase după două săptămâni de regim. A dezvăluit ce dietă urmează

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Amalia Năstase

Fosta soţie a lui Ilie Năstase a decis să facă o schimbare radicală şi a adoptat dieta oloproteică. Ce a mâncat şi care sunt primele rezultate?

Amalia Năstase vrea să se transforme radical şi, ajutată de o dietă revoluţionară, vrea să reuşească să revină la silueta de odinioară. În urmă cu mai bine de o săptămână, Amalia Năstase a început să urmeze dietoreapia oloproteică a dr. Giuseppe Castaldo, adusă în România de Cronos Med. De atunci, ea îşi ţine la curent fanii internauţi cu meniul şi procedurile pe care le urmează.

„În prima zi eram ca în prima zi în tabără, nu îmi plăcea nimic, o sunam pe Lavinia (îngerul meu păzitor de la Cronos Med) de 15 ori. Ba că sunt balonată, ba că am intoleranţă la zer, ba că mi-e foame. Până la urmă, ca să fie siguri, mi-au făcut şi analize de sânge pentru depistarea intoleranţelor alimentare. Vă spun cum au ieşit în curând, când voi primi rezultatele. Doamna doctor Pleşea şi doctorul Castaldo îmi spuneau că să am răbdare primele trei zile, dar ştiţi cum e, ţi se pare că se termină lumea că ţi-e foame. Ei bine, nu s-a terminat şi din ziua a treia, am început să fiu foarte zen cu mâncarea. Astăzi, de exemplu, nici nu îmi mai era foame pentru masa de prânz“, şi-a început Amalia Năstase dezvăluirile.

Iată întreaga declaraţie a Amaliei Năstase şi cum arată după două săptămâni de dietă

Mai multe pentru tine:
Ce poreclă i-a pus Violeta Bănică lui Adrian Brâncoveanu, iubitul Andreei Marin: „Este un..”
Urme de urs la Sâmburești de Olt, într-o zonă de deal. Primar: „Singura soluție, schimbarea legislației tembele actuale”
Situaţia de pe front s-a „deteriorat”, afirmă comandantul-şef al forţelor ucrainene
Avarie la rețeaua de conducte. O sută de blocuri din București rămân fără apă caldă până la 1 mai
O teorie controversată: croissantele nu sunt franțuzești, iar sosul de pizza nu este italian. „Bucătăria italiană nu există”, afirmă un istoric culinar
Andreea Marin, apariție ravisantă la Gala «Nu există nu se poate». A slăbit atât de mult încât zici că are 20 de ani, iar rochia cu crăpătură i-a venit perfect: „Ar trebui să îmi țin mai în frâu inima”
Rușii au lovit instalațiile energetice din centrul și vestul Ucrainei. Zelenski: Aprovizionarea cu gaz a UE este în pericol
Alexandru Ciucu, gest de milioane față de Alina Sorescu, la trei zile după ce a fost filmat cu noua iubită. Ce cadou i-a luat, în semn de împăcare: „Aduc mereu bucurie ...”
Mircea Geoană cere românilor din America să facă o petiție către noul congres american pentru eliminarea vizelor VIDEO
Recunoști personajele? Fac parte din generația de aur, el a fugit din țară și nu a mai apărut în filme, iar ea s-a măritat la 50 de ani
CSM Bucureşti, învinsă fără drept de apel de Metz, în sferturile Ligii Campionilor la handbal feminin